Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović premijerno je danas na jutjubu predstavio spot za hit "Olovni vojnik", pesmu sa poslednjeg albuma.

 

Reč je o spotu čiji kadrovi su nastali na Maldivima, na egzotičnim plažama i u veličanstvenom ambijentu.

Montažu je radio Stevan Marić, koji stoji iza brojnih kultnih filmova domaće kinematografije, kao što su “Sivi dom”, “Paket aranžman”, “Apsolutnih sto”, “Balkanska pravila”, montirao je neke od nagledanijih domaćih TV serija, a ima i ogromno iskustvo u montaži muzičkih spotova i reklama.

PONOSNA MAJKA! Ovo su SINOVI LIDIJE VUKIĆEVIĆ i stvarno su DOBRI FRAJERI (FOTO)

Naš ugledni i priznati fotograf Aleksandar Kujučev bio je zadužen za post produkciju.

– Od danas spot za pesmu “Olovni vojnik” možete da pronađete i na mom Youtube kanalu Minacordmusic. Bilo je uživanje raditi na spotu i voleo bih da uz ovu pesmu uživate, slavite, delite i volite – napisao je Joksimović.

Muziku za pesmu “Olovni vojnik” Joksimović je napravio pre 10 godina, dok je Ljilja Jorgovanović napisala tekst.

Volim da radim sa Ljiljanom. Iako sam bio zreo izvođač kada je sve bilo gotovo, shvatio sam da mi nije vreme za tu pesmu. Sećam se da je Ljilja bila ljuta kada sam odlučio da ne stavim „Olovnog vojnika“ na album gde su bile „Mišel“, „Ima nešto u tom što me nećeš“. Dva meseca uoči objave novog albuma javio sam joj da će pesma biti uvrštena. Pustio sam joj sms da ranije nisam bio zreo za ovu pesmu. Samo mi je odgovorila “nisam bila ni ja” – rekao je Željko.

Pesma “Olovni vojnik” jedan je od najvećih hitova sa poslednjeg albuma i pesma koju publika traži na svakom koncertu Joksimovića.loading...