ŽELJNO IŠČEKIVANI TREJLER: Prvi pogled na novog Betmena – I TE KAKO obećava (VIDEO)

Reditelj Met Rivs objavio je trejler filma o Betmenu čije snimanje još traje, a u kome će naslovnu ulogu tumači Robert Patinson.

printscreen

U više od dva minuta trejler nagoveštava smer u kome će razvijati nova priča o Mračnom vitezu. Radnja je smeštena otprilike dve godine pre nego što će Brus Vejn započeti svoju karijeru kao Betmen, u vreme kada je on još uvek samo maskirani borac za pravdu.

Rivs napominje da Betmen još uvek nije pravi Betmen, i da postoje „ljudi koji ga se plaše“.
Trejler najavljuje još nekoliko ključnih likova, uključujući Džefa Rajta kao Džejmsa Gordona i Zoe Kravic kao Ketvoman.

Reditelj dodaje da mnogi od ovih karaktera u filmu tek postaju oni likovi koje prepoznajemo; Selina Kajl još uvek nije Ketvoman, na primer. Takođe, i Ridler i Pingvin su tek na početku svoje kriminalne karijere.

Navodno, najšokantniji deo trejlera nije to kako su Patinson i Rivs predstavili Betmena, već Brusa Vejna.

On više ne izgleda kao negovana, skockana plejboj verzija Brusa Vejna kako su ljubitelji Kristijana Bejla, Majkl Kitona, pa čak i Ben Afleka navikli. Patinsonov Brus Vejn je nekako malo više zapušten i pomalo mračan.

Poslednjih meseci Rivs je podelio još nekoliko detalja o filmu, uključujući izgled Patinsonovog Betmen kostima i fotografije novog „betmobila“. Film je trebalo da se nađe pred publikom 21. juna 2021. godine, ali zbog pandemije koronavirusa termin je pomeren na 21. oktobar naredne godine.