Laura Maza se zabrinula da se mužu više neće svideti nakon porođaja, zato što joj se telo promenilo, a onda joj je on odgovorio na najbolji mogući način.

 

Laura Maza stala je jednog dana ispred svog supruga i rekla mu da njeno sadašnje telo nije ono u koje se zaljubio. Njegovo odgovor joj je dokazao da treba da prestane da brine i da se opusti. Ona je napisala i otvoreno pismo svim mamama, koje je objavila na svom Fejsbuku.

Posle porođaja stala sam ispred njega, iscrpljena i slomljena. Suze su mi bile u očima i rekla sam mu: Ovo nije telo u koje si se zaljubio. Telo u koje se zaljubio bilo je zategnuto, imalo je mišiće, a na stomaku nije bilo nikakvih strija. Telo u koje se on zaljubio, ulazilo je u tesne farmerke, moglo je da uđe u radnju i zgrabi bilo koju veličinu i izađe, znajući da mu odgovara. Ovo telo sada ne može da kupuje u tim prodavnicama i uglavnom nosi helanke. Nije fer. Ja sam se promenila na svaki način– napisala je Laura.

Ona je dodala i da je njegovo telo ostalo isto.

On joj je ubrzo odgovorio:

U pravu si, nije to telo u koje sam se zaljubio. Umesto toga, to je telo u kome su rasla naša deca, koje je hranilo našu decu i koje im je podarilo život. To je telo u koje se zaljubljujem svakog dana. Nisam znao šta je ljubav dok nisam video ovo telo i saznao šta sve može da uradi, zato ti hvala.

Ovim je stavila do znanja ženama da ne treba da se stide svog tela, već da budu ponosne na njega, jer to je telo koje je donelo nove živote. U svemu je podržao i njen suprug, što je sasvim normalno i za svaku pohvalu. Jer, u današnjem svetu žene zaista trpe priličan pritisak zbog lepote i linije koju moraju da povrate posle rođenja dece.loading...