Priroda se od samog početka pobrinula da nam obezbedi sve što nam je potrebno, pa žene ne bi uopšte morale da troše mnogo novca na razne mackalice - samo kada bi se okrenule prirodi i kada bi znale gde šta da traže. onkretno, za grudi bi najbolje bilo da svakodnevnmo jedemo jednu voćku.

 

Imate problema sa spuštenim i opuštenim grudima? Nema problema, samo navalite na ananas! Naime, opuštanje grudi je normalna stvar koja se javlja s godinama, ali je pospešuju neke stvari, kao što je pušenje, preterivanje s alkoholom ali i kafom. Slasni ananas može da reši sve probleme.

– U ananasu se nalazi čitav niz antioksidanata, tako da se takođe smatra antikancerogenom namirnicom. Međutim, on ima i jedno jako zanimljivo svojstvo, posebno za žene.

On sadrži materije koje vraćaju elastičnost vlaknima kože, pa je samim tim podmlađuje. Ovo se posebno vidi na dojkama, koje nemaju mišiće pa opuštanje tih elastičnih vlakana odmah dovodi do opuštanja grudi, koje gube oblik. Pijte dovoljno tečnosti, izbacite kafu, piće i cigarete i jedine svakodnevno ananas. Rezultati ne mogu da izostanu – objasnio je dr Petar Borović.loading...