Žene masovno TRLJAJU GRUDI PASTOM ZA ZUBE! Kažu – imaju DOBAR RAZLOG ZA TO (VIDEO)

Bjuti blogerku Mejkap Meša zaintrigirala je teorija o povećanju poprsja zubnom pastom i vazelinom. Grudi je marljivo trljala pomenutim sastojcima mesec dana kako bi testirala ovu metodu. Evo i rezultata.

Grudi
Pixabay.com

Ovaj pomalo bizaran trend zainteresovao je mnoge žene koje priželjkuju veće poprsje, a nisu sklone estetskoj hirurgiji. Radi se o trljanju grudi smesom paste za zube i vazelina. Drugu varijantu čine belance pomešano sa usitnjenim krastavcem i brašnom.

Pojedine devojke tvrde da im to pomaže da im grudi izgledaju nešto veće i zategnutije, piše Metro.

Jedna devojka je na Jutjubu, pod profilom “Editorial Naturalbeauty556”, pokazala kako ona to radi sa smesom paste za zube, belanceta, usitnjenog krastavca i brašna. Tvrdi da se rezultat zatezanja kože grudi i dekoltea vidi već nakon pet dana.

Pogledajte kako njen prilog:

Druga devojka, koja se na Jutjubu predstavlja na profilu “Susana Home Remedies”, nanosi zubnu pastu na bradavice, pa premazuje grudi vazelinom. Tvrdi da je to recept za veće grudi.

Ovo je njen video:

“Sve su to gluposti”

Zubna pasta isušuje kožu, a to navodno ima učinak zatezanja kože, pa koža tako deluje čvršće. Ipak, teško je poverovati da može da prodre duboko pod kožu manjih grudi i tamo napravi čudotvorne promene.

S druge strane, ni ostali sastojci, na primer vazelin, ne mogu da imaju učinak povećanja grudi, već eventualno može da se učini da su veće jer je koža sjajnija.

– Ovi bizarni saveti jednostavno su zavaravanje mnogih žena koje bi volele da imaju veće grudi, pa su sklone čudesnim metodama. Pasta za zube i vazelin kao pomagala za dolazak do većih grudi su čisto internet šarlatanstvo. Grudi od toga mogu da mirišu osvežavajuće, ali zasigurno neće da postanu veće – kaže Kristofer Inglefild iz Klinike za estetsku hirurgiju “London Bridž” u Velikoj Britaniji.

Bjuti blogerku Mejkap Meša zaintrigirala je teorija o povećanju poprsja zubnom pastom i vazelinom, pa je to probala na sebi.

Grudi je marljivo trljala pomenutim sastojcima mesec dana, ali pomaka nije bilo. Na kraju je utvrdila da je sve to, kako kaže, glupost, pa je pozvala žene da ne nasedaju.