Žene, OBRATITE PAŽNJU: Ne radite OVE stvari jer ćete tako IZLUDETI svog muškarca

ljubav
Pixabay.com

Dame, kada mislite da svog muškarca možete da kupite samo lepotom i harizmom, uvek imajte na umu da su njemu bitne i druge stvari. Evo nekih najčešćih zbog kojih beže od žena.

 

1. Preterano čavrljanje

Drage naše dame, nadamo se da ste dovoljno svesne koliko jači pol izluđuje kada preterano govorite, a naročito o temama koje nemaju nijednu dodirnu tačku sa njima. O vašim noktima, frizeru i seksualnom statusu vaše drugarice, oni uglavnom ne žele da slušaju. I ako slušaju, na jedno uho će im ući, na drugo istog momenta izaći. Zato je najbolje da se oko toga ni ne trudite. Takve razgovore uz kafu, ostavite za drugarice. Muškarce preterano blebetanje, kako oni to nazivaju, samo odbija i često biraju da radije ostanu bez te osobe, nego da konstano slušaju vaše dosadne priče.

2.  Aljkavost

Iako vam muškarci često kažu da im je najvažnije da ste dobra osoba, lepa i pametne, ne verujte mu. Ne završava se sve tu, nikako. Naročito ako ste se skoro upustili u čari zajedničkog života. Ukoliko su vam govorili da od vas nikada neće napraviti domaćicu – nije istina. Pored toga što žele lepu suprugu, oni i žele ženu u kući. Ne verujte im ako to opovrgavaju.

Oni ne vole kada zateknu nered u dnevnoj sobi nakon što se vrate s posla. Odmah ćete postati aljkavica koja ne radi svoj deo posla. Ako vide i da u kuhinji niste posebno vični, slobodno zaboravite to što ste lepi. Takođe, ako nemate taj majčinski, zaštitmnički momenat prema njemu, verujemo da će otići glavom bez obzira.

3. Posesivnost

Poznato nam je da ovo niko ne voli, ali takođe je poznato da su muškarci posebno alergični na ovakve stvari. Preterana ljubomora nijednoj vezi nije donela ništa dobro, pa tako neće ni vašoj. Zivkanje na telefon, zabranjivanje izlazaka s drugarima, druženje sa dugogodišnjim drugaricama – sve to ih dodatno nervira i nakon što pređu tačku ključanja, muškarci odlaze.

4. Feminizam

Ono što muškarce posebno nervira je preterani feminizam. Žene koje misle da su mnogo bolje od njih, umesto da ih tretiraju kao sebi ravnima, nisu poželjne u njihovom svetu. Ne zbog toga što oni sebe smatraju jačim polom u svakom smislu, već zbog preterivanja ovih žena, koje govore loše stvari o muškarcima i utiču na druge žene da isto razmišljaju o jačem polu.

5. Negativnost i zloba

Niko ne voli kada je osoba pored njega konstantno loše raspoložena i koja se nikada ne smeje. Zlobne i ružne komentare niko ne voli, a muškarci su naročito alergični na“rospije”, koje i te kako znaju da začine čorbu kada je to potrebno. Možda će vam proći jednom ili dva puta, ali već narenog neće biti. Budite pametne, razvucite osmeh na lice i on će vas voleti do kraja života!loading...