ŽENE PROGOVORILE O NEPRIJATNIM TRENUCIMA: Ovakve greške u krevetu ne praštaju svojim partnerima

Svakome se omakne neka greška u intimnim trenucima, ali kada ponekad ti povremeni propusti postanu pravilo – zadovoljstvo nestaje. Neke od tih propusta žene teško opraštaju.

seks
freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Portal Zadovoljna napravio je malu anketu među svojim čitateljkama i izdvojili su neke od muških grešaka u seksu koje one ne tolerišu.

1. Pogrešno ime

Jedan bivši dečko u krevetu me par puta nazvao imenom svoje bivše devojke. Možete pretpostaviti kako sam reagovala (smeh). To se jedva nekako toleriše u drugim situacijama, ali uraditi to tokom seksa stvarno je neoprostivo. (Anamarija, 37 godina)

2. Preskakanje predigre

Neverovatno mi je da još ima muškaraca koji nisu shvatili da je dobra predigra uslov za dobar seks. Ne volim taj osjećaj kada moram terati muškarca na to zato što je njemu nepojmljivo uložiti 15 minuta svog vremena na ljubljenje, maženje i td. (Martina, 29 godina)

3. Imitiranje filmova za odrasle

Mnogo puta sam htela sve zaustaviti i viknuti: “Halo, frajeru, pa nismo u porno filmu!” Oni valjda misle da ono što u njima gledaju mogu primeniti na sve žene i još im nije jasno da svaku ženu pale drugačije stvari. (Petra, 28 godina)

4. Sebičnost

Najgore mi je kad stalno očekuje da ja odradim sav posao. Nemam ništa protiv toga da se ponekad ja više posvetim njemu ili on meni, ali normalno mi je da onda drugi put uloge budu obrnute. (Ivona, 35 godina)

5. Kratak seks

Uvek sam za brzinski seks i to onaj u kojem oboje uživamo. Kratak seks samo za njegovo zadovoljstvo… E, to ne bi išlo. (Anita, 33 godine)

6. Odbijanje kondoma

Ako nema kondoma, nema ni seksa. Bez rasprave. Kad sam bila mlada i luda još sam i slušala njihovo filozofiranje o tome zašto kondomi nisu potrebni, ali sada to ne dolazi u obzir. (Zrinka, 42 godine)