ŽENE, PRONAĆI ĆETE SE SIGURNO: 7 najvećih KIKSEVA koje dame prave prilikom FLERTA!

flert
Pixabay.com

Kad su u top zavodničkoj formi i 'naoružane' samopouzdanjem žene mogu frajera "da bace na kolena" jednostavnim pogledom ili osmehom. Ali, kada su "mišići" za flert nedovoljno izvežbani, događaju se klasični gafovi u komunikaciji. Proverite jeste li i vi napravili ovih sedam grešaka u nekoj fazi svog ljubavnog života.

 

1. Neprestano kikotanje

 
Muškarci vole kada se smejemo njihovim šalama, ali ako šale nisu smešne, ili ako se on čak ni ne trudi da bude zabavan, kikotanje će biti dočekano sa nevericom. Takođe, neprekidno smenjanje, bez obzira na pol, je geste koji se graniči sa psihičkom nestabilnošću.

2. Gledanje bez treptanja

Muškarci žele da ih doživite kao zanimljive sagovornike, te je pažljivo slušanje uvek veliki plus u privlačenju njegove pažnje, ali bonus poeni se smanjuju ako to činite s intenzivnim pogledom na licu i bez treptanja, pri čemu se oči pretvaraju u dva ogromna “tanjira”.

3. Hvaljenje potencijalnim osvajanjima

Muškarac voli da se oseća kao lovac koji je ‘upecao’ najbolju damu za sebe zahvaljujući vlastitim sposobnostima. On definitivno ne želi da čuje ko je sve zainteresovan za vas i s kim biste sve mogli da budete kada biste to želeli, i takav razgovor ga sigurno neće privući. 

4. Laganje

Nema ništa loše ako malo ‘preuveličate’ svoju oduševljenost njegovim najdražim bendom, ali ako nikada niste čuli za njegovog omiljenog pevača, reditelja ili književnika, a pravite se da ih obožavate, laž će pre ili kasnije isplivati na površinu. Započeti vezu laganjem u bilo kom segmentu je potpuni gaf u zavodničkoj igri.

5. “Opsedanje” (na društvenim mrežama)

Sreli ste se u njegovom omiljenom kafiću, parku ili noćnom klubu i pravite se da je sve stvar slučajnosti? On će poverovati u tako nešto jednom ili dvaput, ali ako planirano “nabasavate” na njega non-stop u gradu mogli biste da postignete efekta suprotan od željenog. Uzdržite se i od digitalnog “opsedanja” na društvenim mrežama i lajkovanjem njegovog svakog posta ili fotografije.

6. (Preterano) opuštanje uz alkohol

Ponekad kada poželite da “startujete” nekog frajera, možda vam treba “pomoć” u vidu alkohola. Ali u želji da se opustimo, lako je preterati i popiti koju čašcu viška. A, niko ne želi da razgovara sa osobom koja ne može da kontroliše svoj govor, gestove i telo.

7. Stidljivost i ljubaznost

Najveća greška u zavodničkim koracima je pretpostavljati da se nekome udvarate, a da druga strana uopšte nije svesna šta pokušavate. Ovo je znak da ste previše stidljivi, i da se vaša svaka rečenica doživljava tek kao puka ljubaznost. Potajno nadanje da će neko bez ikakvog povoda početi da vam uzvraća flertovanje (s obzirom da je nesvestan da vi zapravo flertujete), je velika greška u koracima.loading...