ŽENE SEKU VENE ZA NJIM: On je Srbin i NAJZGODNIJI HIRURG na svetu – zbog ovoga mu svi zavide (FOTO)

Na Instagramu ima preko 200.000 pratilaca, a dok pripadnice lepšeg pola maštaju o njemu, muškarci žele da izgledaju kao on.

Printscreen Instagram/dr.vujovic

Vasilije Vujović je u središte medijske pažnje došao kada su svojevremeno svetski mediji pisali o njemu kao najzgodnijem hirurgu na svetu.

Ovaj Beograđanin koji i živi i radi u srpskoj prestonici se specijalizovao za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, a njegova lepota i izvajano telo opčinili su žene.

Na Instagramu ima preko 200.000 pratilaca, a dok pripadnice lepšeg pola maštaju o njemu, muškarci žele da izgledaju kao on.

Kada pogledate njegov Instagram profil, uverićete se zašto dame seku vene za njim.

Među njegovim radovima – operisanim nosevima, usnama i zadnjicama, videćete i pregršt njegovih fotografija iz teretane, sa planinarenja…


A komentari oduševljenih žena se ređaju svakodnevno.

“Najlepši doktor na svetu”, “Oduvek sam sanjala da ćeš biti moj”, Topiš mi srce”, samo su neki od hiljade komentara koji se mogu naći ispod njegovih slika.

Čovek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima“, rekao je jednom prilikom Vasilije, koji na razočarenje žena ima suprugu i sina.

Od teksta koji je o njemu osvanuo u jednom od najpoznatijih svetskih tabloida – “Daily Mail”, interesovanje žena ne samo iz Srbije već i sveta, ne jenjava.

 Neprestano mu šalju komplimente, pristojne i nepristojne ponude na društvenim mrežamaNude mu se kao supruge, ljubavnice, prijatelji, na bilo koju “fukciju” pristaju samo kako bi bile u njegovoj blizini – rekao je tada.

Iako se Vasilije bavi estetskom hirurgijom i od njegovih ruku zavisi lepota drugih, ovaj Beograđanin kaže da mu fizički izgled nije presudan kod suprotnog pola.

Ne volim agresivne devojke, već one koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Lepota je u oku čoveka koji gleda devojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lepa meni – rekao je.


Doktor smatra da je estetska hirurgija mnogo više od silikona i ulepšavanja ljudi, iako mu žene često pokazuju grudi baš zbog toga.

Platična hirurgija je široko područje, to je pre svega rekonstruktivna hirurgija koja se radi kad ljudi imaju određene anomalije, nedostaje im deo tela, imaju velike opekotine ili rak kože – kaže doktor koji je svojevremeno otkrio da je oduvek znao da će se baviti ovom profesijom.