I to ovih dana.

Američki glumac Džoni Dep i njegova verenica, glumica Amber Herd ovih dana bi trebalo da se venčaju, prenose danas američki tabloidi.

Foto: Wikipedia

Pozivajući se na izvore bliske Depu, tabloidi pišu da će se oni venčati 7. ili 8. februara na Bahamskim ostrvima.

Među 50 zvanica biće i Lili-Rouz (15) i Džek (12) – Depova deca iz njegove veze s Vanesom Paradi.

Amber Herd (28) će se za Džonija Depa (51) udati na jednoj jahti, u venčanici koju je sašila britanska kreatorka Stela Makartni – ćerka Pola Mekartnija, vođe nekadašnjih “Bitlsa”.

List Njujork post je naveo da su glumci za venčanje izabrali prvi slobodni termin jer Amber Herd snima film u Londonu, a Džoni Dep se priprema za snimanje drugog dela filma “Pirati s Kariba” u Australiji.

Džoni Dep i Amber Herd su vereni godinu dana. Dep je juna 2012. objavio da se razilazi od Vanese Paradi sa kojom je bio 14 godina.

Mediji su tada već spekulisali da postoji ljubavna veza između Depa i Amber Herd s kojom se upoznao na snimanju filma “Dnevnici ruma” iz 2011. godine.

Dep je poznat po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova kakvi su junak filma “Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit”, Džek Sparou u serijalu “Pirati sa Kariba” i Vili Vonka u filmu “Čarli i fabrika čokolade”.

Amber Herd koja je glumila u filmu “Zombiland”, 2010. je u govoru na svečanosti jedne američke organizacije homoseksualaca i lezbejki (GLAAD) objavila da je biseksualna: “Volim koga volim, a najvažnije mi je kakva je to ličnost”.

 loading...