ZGODNIJA NEGO IKAD: KIm Kardašijan u oskudnom bikiniju zapalila mreže (FOTO)

"Najvrelija", "Ikona", " Da li ste vas dve sirene?", "Ćao lepotice", "Prezgodne", glasili su komentari fanova nakon nove slike Kim Kardašijan.

printscreen

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan (40) je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira sa prijateljicom na plaži, a vrelom slikom je privukla veliki broj lajkova.

Naime, Kim je objavila sliku u bikiniju na kojoj je istakla sve obline, pa je napisala: “Život je plaža”, a fotografija je prikupila 1,8 miliona lajkova, a izazvala je i lavinu komentara.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

“Najvrelija”, “Ikona”, ” Da li ste vas dve sirene?”, “Ćao lepotice”, “Prezgodne“, glasili su komentari fanova.

Dok svi mediji bruje o tome da je Kim zvanično podnela papire za razvod od američkog repera Kanjea Vesta (43), Kardašijanka ni jednog trenutka nije prestala da čašćava svoje pratioce golišavim fotografijama po kojima je izuzetno poznata.

Podsetimo, Kim je nedavno potpisala papire za razvod od slavnog repera, koji ju je prošle godine nekoliko puta javno ponizio tokom svoje bipolarne epizode.

Kim je tada prešla preko svega i navodno oprostila mužu, ali čini se da situacija nije bila toliko jednostavna i da starleta nije zaboravila koju neprijatnost joj je otac njeno četvoro dece priredio tokom svoje predsedničke kampanjekada je javno rekao da ga je Kim prevarila i da je želela da abortira svoje prvo dete. 

Kanje je tom prilikom i zaplakao, a onda je izvređao i svoju taštu, pa su mu Kardašijanke sve zapamtile i Kim se razvodi od njega posle 7 godina braka i uprkos njegovom bogatstvu koje ove godine vredi 6,6 milijardi dolara.