ŽIKA ODLAZI NA PINK, EVO KO GA MENJA: Čuvenu “Šarenicu” vodi autor OMILJENIH EMISIJA na Javnom servisu!

Žika Šarenica
print screen

Nakon što je Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, odlučio da napusti RTS nakon 15 godina rada i pređe na ružičastu televiziju, popularni voditelj dobio je naslednika na javnom servisu.

 

Naime, kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, čuvenu „Šarenicu“ nastaviće da vodi Milan Popović, voditelj javnog servisa, koji trenutno uređuje i vodi emisiju “60 najlepših narodnih pesama”.

Žika je ostavio lični pečat emisijom “Šarenica”, ali rukovodstvo televizije želi da zadrži taj format, koji je svakog vikenda privlačio milione gledalaca. S obzirom na to da je Popović vodio različite emisije i pokazao da odlično poznaje narodnu kulturu, nadležni sa RTS-a smatraju da bi on bio najbolji izbor – kaže naš izvor upućen u čitavu priču.

Žika Šarenica za “Alo!” kaže da je zadovoljan izborom novog voditelja, ali da će naziv emisije morati da se promeni.

Nisam znao da mi je on naslednik, ali super. Zaista mislim sve najlepše o njemu – kaže Žika, a na pitanje kako će se ubuduće zvati emisija čiji je bio autor, voditelj šaljivo poručuje:

Glupo je da Milan radi “Žikinu šarenicu”, ne ide. Mogu da mu preporučim jedan lep naziv za emisiju, a to je “Moj Milane, jabuko sa grane” – kaže Žika Šarenica.

 

Voditelj Milan Popović kaže da je za informaciju da će biti novi voditelj čuo od kolega sa RTS-a, ali da još nije zvanično potvrđena. Ipak, ne krije da bi voleo da se nađe u toj ulozi.

To sam upravo čuo od kolega, sa svih strana stiže. Svi nagađaju i pretpostavljaju da ću ja biti voditelj jer je logično da budem, pošto poznajem celu Srbiju. Međutim, imam mnogo posla. Koliko sam upućen, to se uopšte ne zna. Žika i ja smo super i vidim da je ovo vrlo zanimljivo, pa je cirkus oko toga. U suštini, sve stvari koje imaju nacionalni značaj za Srbiju, ja volim da radim. Ipak, verovatno je rano da se priča o tome i šta će biti u tom terminu, jer je to je četiri sata programa, što uopšte nije malo – kaže Milan Popović.

Kada smo pozvali Oliveru Kovačević, urednica zabavnog programa RTS-a nije potvrdila, ali ni demantovala naša saznanja.

Milan Popović vodi emisiju “60 najlepših narodnih pesama” i još nismo doneli odluku. To je sve što mogu da kažem – rekla je Olivera za “Alo!”.loading...