ŽIVITE “KAO U SNU”! Toni Cetinski ima NOVU PESMU I DIVNU PORUKU zbog koje će ga fanovi VOLETI JOŠ VIŠE (VIDEO)

Toni Cetinski
Promo/Branko Juričić

Ako si jedan od najtraženijih muzičara, godinama si u vrhu scene, a generacije obožavatelja te podržavaju u radu, možeš slobodno reći da živiš svoj san!

 

Život iz snova, Toni Cetinski, čovek koji uvek navodi ljubav kao svoj pokretač i životni moto, opevao je u svojoj novoj pesmi “Kao u snu”.

– Snovi postoje da bi se sanjali, no nisu svi snovi lepi. Ova je pesma ipak jedan od mojih lepših snova. Zato će se po njoj i album zvati “Kao u snu”. Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni – poručio je Toni.

Muziku i tekst pesme “Kao u snu” potpisuje Amil Lojo, aranžman je delo Marka Vojvodića, dok muzičku produkciju zajednički potpisuju Toni Cetinski i Igor Ivanović.

Uz novu pesmu, Toni je najavio još jednu muzičku poslasticu, veliki koncert 26. apila u beogradskom Sava centru. Nakon tri godine i tadašnja dva rasprodana nastupa u Kombank Areni, kojima je obeležio 25 godina muzičkog rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjen dočekati novi koncert muzičkog velemajstora.

Ulaznice za koncert već su u prodaji.loading...