ŽIVOG GA SAHRANILI!? Na Tviteru objavio da je UBIO SLAVNOG REPERA, niko još ne zna šta je zapravo istina

Izgleda da se dugoj listi bizarnih stvari koje su se desile 2020. godini dodaje još jedan događaj. Haštag "RIP Eminem" ("Počivaj u miru, Eminem") postao je viralan na Tviteru bez mnogo objašnjenja.

Printscreen

Zajednica hip-hopa i muzike bila je uznemirena nakon što je ovaj haštag pokrenut na Tviteru i dalje je jedan od glavnih tema na ovoj platformi. Međutim, objašnjenje zašto je viralan još nije poznato jer, koliko znamo, Eminem je živ i zdrav.

Ni reper niti članovi njegovog tima nisu izdali saopštenje kako je reper i gde se nalazi, ali mediji pretpostavljaju da mu se ništa nije desilo.

Jedna od teorija vezanih za ovu pojavu je i tvit koji je ove nedelje objavio korisnik Tvitera sa nadimkom “Levicumsock”. Taj profil je imao kratku objavu: “Ubio sam Eminema”.

Korisnikov nalog je od tada postao privatan, ali ovaj tvit je možda u utorak izazvao lavinu #RIPEminem odgovora. Nije potvrđeno da je ovaj tvit bio pokretač za ovaj čudni trend, međutim, prema različitim izvorima, ovaj korisnik Tvitera objavio je brojne objave sa #RIPEminem haštagom pre nego što je “zaključao” svoj profil.