Drago mi je što još postoje dobri ljudi. Nisam iznenađena podrškom Uroša Ćertića jer zna da ginem za svoju ćerku.

Pokrenuta peticija da se Sindi vrati njeno dete.
Ivana Stamenković u najtežim životnim trenucima nije sama. Pored podrške koju dobija od roditelja, sestre Nevene Adžemović i prijatelja, uz bivšu „modelsicu” su i mnogi ljudi koje čak i ne poznaje, ali i bivši dečko Uroš Ćertić.

Narod uz „modelsicu”

Otkako se saznalo da je Treći osnovni sud u Beogradu doneo odluku da njenu četvorogodišnju ćerku Petru dodeli Ivaninom bivšem mužu Nikoli Pavloviću, na internetu je pokrenuta peticija sa ciljem da se bivšoj manekenki pomogne u borbi za dete. Narod je uz nju jer je Sindi u braku trpela fizičku torturu.

Peticiju je za manje od jednog dana potpisalo 300 korisnika društvenih mreža.

– Da se mala Petra vrati mami Ivani. Otac se ne brine o detetu, već njegovi roditelji. Dete treba da bude uz majku, a ne da ga čuvaju baba i deda. Petra da bude sa svojom mamom – stoji u tekstu peticije.

Dirnuta podrškom

Sindi je dirnuta gestom internet zajednice.

– Drago mi je da još postoje dobri ljudi. Teško mi je i već noćima ne spavam jer se brinem za Petru. Mog anđela sam samo jednom čula – kaže Sindi i dodaje:

– Nisam iznenađenja podrškom mog bivšeg dečka Uroša Ćetrića. On poznaje Petru i zna kakva je naša situaciju, kao i da ginem za nju. Podrške su mi dale koleginice iz grupe. Stalno sam na vezi s Nađom i sestrom Nevenom.

Ivana je tužila Nikolu zbog nasilja u porodici, a on je nekoliko puta izbegao da iznese svoju odbranu. Tužila je i sudiju koji je doneo, kako mnogi misle, sramnu odluku.