Život kao u paklu za bivšu modelsicu: Noćima ne spavam, brinem za moju Petru

Drago mi je što još postoje dobri ljudi. Nisam iznenađena podrškom Uroša Ćertića jer zna da ginem za svoju ćerku.

Pokrenuta peticija da se Sindi vrati njeno dete.
Ivana Stamenković u najtežim životnim trenucima nije sama. Pored podrške koju dobija od roditelja, sestre Nevene Adžemović i prijatelja, uz bivšu „modelsicu” su i mnogi ljudi koje čak i ne poznaje, ali i bivši dečko Uroš Ćertić.

Narod uz „modelsicu”

Otkako se saznalo da je Treći osnovni sud u Beogradu doneo odluku da njenu četvorogodišnju ćerku Petru dodeli Ivaninom bivšem mužu Nikoli Pavloviću, na internetu je pokrenuta peticija sa ciljem da se bivšoj manekenki pomogne u borbi za dete. Narod je uz nju jer je Sindi u braku trpela fizičku torturu.

Peticiju je za manje od jednog dana potpisalo 300 korisnika društvenih mreža.

– Da se mala Petra vrati mami Ivani. Otac se ne brine o detetu, već njegovi roditelji. Dete treba da bude uz majku, a ne da ga čuvaju baba i deda. Petra da bude sa svojom mamom – stoji u tekstu peticije.

Dirnuta podrškom

Sindi je dirnuta gestom internet zajednice.

– Drago mi je da još postoje dobri ljudi. Teško mi je i već noćima ne spavam jer se brinem za Petru. Mog anđela sam samo jednom čula – kaže Sindi i dodaje:

– Nisam iznenađenja podrškom mog bivšeg dečka Uroša Ćetrića. On poznaje Petru i zna kakva je naša situaciju, kao i da ginem za nju. Podrške su mi dale koleginice iz grupe. Stalno sam na vezi s Nađom i sestrom Nevenom.

Ivana je tužila Nikolu zbog nasilja u porodici, a on je nekoliko puta izbegao da iznese svoju odbranu. Tužila je i sudiju koji je doneo, kako mnogi misle, sramnu odluku.