ŽIVOT POSLE RIJALITIJA JE UŽASAN: Luna NAPADNUTA ispred splava, poruka koju je dobila je JEZIVA!

Vicešampionka "Zadruge" Luna Đogani dobija brutalne pretnje. Donedavno su joj gnusne poruke ostavljali samo na društvenim mrežama, ali, sada su počeli da je maltretiraju, vređaju i omalovažavaju uživo.

YouTube Printscreen

Đoganijeva je nedavno bila sa drugaricom na splavu, kada je videla nepoznatog momka koji joj ostavlja nešto na kolima. Istrčala je da vidi o čemu se radi i potpuno se šokiral kada je videla poruku koju joj je ostavio:

Seći ćemo te živu na komade. Zaslužila si da nestaneš u najgorim mukama – pisalo je u poruci. Besna i povređena, Luna se vratila na splav, gde je ispričala drugarici šta joj se dogodilo.

Konobar koji ih je služio otkrio je kako je tekla situacija:

Devojka je bila sa drugaricom na našem splavu. Sedele su, pile, jele, uživale, šalile se. Sve je bilo super. Posle nekih sat vremena videla je da neko prilazi njenim kolima i ostavlja nešto ispod brisača. Odmah je izašla da vidi o čemu se radi i vrlo brzo joj se smrkla faca – rekao je konobar za Hit.

On je dalje otkrio sadržaj poruke, ali i kako je Luna reagovala na nju:

“Da li je moguće da se ovo i dalje dešava? Dokle više? Kada će već jednom a mi se skinu sa grbače? Pišu da će me seći na komade, koliko moraš da budeš bolestan da to nekome kažeš?” vikala je Luna. Prišao sam i pitaoda li mogu nekako da joj pomognem, na šta je Đoganijeva odgovorila “ništa novo” i da se sa tim stvarima susreće otkako je napustila rijaliti – kaže momak koji radi na splavu.