ŽIVOT PREPUN GLAMURA I LUKSUZA! Kako je PRELEPA SRPSKA manekenka postala ARAPSKA PRINCEZA?

anika_bozic
anika_bozic/Instagram

Zanosna srpska manekenka Anika Božić, doputovala je u Srbiju i izazvala veliko interesovanje medija, slično kao Jelena bin Drai i Sandra Meljničenko.

 

Naime, lepotica sada važi za arapsku princezu i nosi prezime al Saraž, što je dodatno zagolicalo javnost, pa su novinari želeli da otkriju neke detalje iz njenog života.

Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, odrasla u Beogradu, a potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa. Iako se negde očekivalo da i Anika jednog dana obuče beli mantil, ona se ipak opredelila za glamur, sjaj i svetla modne piste.

Gradila je uspešnu karijeru, živela u Kairu i Londonu, a onda je upoznala arapskog biznismena Jusufa Omara al Saraža, sa kojim se venčala u Atini, po kom i njihov dvoipomesečni sin nosi ime.

 

Never-ending Valentine’s day ??? #stvalentinesday

A photo posted by anika_bozic (@anika_bozic) on

“U tradiciji porodice mog supruga važi da se ime prenosi sa oca na sina. Mislim da je moj sin Omar VI”, rekla je Anika u emisiji Ekskluziv.

Manekenka trenutno živi sa suprugom i sinom u Parizu i ne želi da je nazivaju princezom, jer kako kaže, ona to i nije.

“Moj muž nije arapski princ. Njegov deda je bio predsednik, dakle on je bio državnik, zato što Palestina nikada nije bila monarhija, bar ne u skorijoj istoriji. Nije još zvanično ni država. Nažalost, moj muž nikada tamo nije živeo, tako da je on Kanađanin, jer je tamo proveo svoj život”, istakla je Anika, koja bi volela da se preseli u Pariz i da joj tamo odrastaju deca.

 

???????? #AnikasTimes

A photo posted by anika_bozic (@anika_bozic) on

Na pitanje kako se snalazi sa bebom, Anika je otkrila da joj svekrva mnogo pomaže, ali i njena majka kada je tu.

“Imam svekrvu koja samo može da se poželi. Odlično se slažemo”, otkriva manekenka.

 

The best things came in small packages #BabyO #AnikasTimes #FendiBagBugs

A photo posted by anika_bozic (@anika_bozic) on