ŽIVOTNA DRAMA ZVEZDE INSTAGRAMA: Polugola se slikala na snegu, pa završila u bolnici (FOTO)

Slavne influenserke i one koje to žele postati neretko rizikuju zdravlje, pa čak i život, ne bi li privukle lajk više. Kako se poput lavine proširio bizaran trend fotkanja sa minimalno krpica na debelom minusu, tome se priklonila i ruska pop zvezda Olga Buzova (33).

printscreen/instagram.com/buzova86

Bivša supruga ruskog fudbalera Dmitrija Tarasova uživala je u luksuznom alpskom resortu “Courchevel” na jugoistoku Francuske i odlučila svojoj vojsci od 14,7 miliona pratilaca pokloniti svoje seksi fotografije i snimke na snegu, što će se kasnije ispostaviti kao izrazito opasan potez.

– Uvek sam želela napraviti takve fotografije, ali u ovom slučaju nešto je pošlo po zlu – rekla je Buzova, koja je podelila snimak na kome se vidi kako gazi po snegu samo u čizmama, kupaćem kostimu i sa skijaškim naočarama. U jednom trenutku je skoro pala, a žena kojaje snimala počela se smejati i predložila joj da uzme jaknu, piše The Sun.

Kako pišu lokalni mediji, Buzova je tada otišla u Rigu, gde je trebalo da nastupi u pozorišnoj predstavi “A Man In High Demand”, ali umesto toga se razbolela i završila u bolnici, prenosi Net.