ZLATNA PRAVILA NEGE TOP-MODELA: Otkrijte kako njihova koža uvek izgleda MLADO I SVEŽE

Kako je njena koža tako blistava, da li je imala neki estetski zahtev, da li koristi skupe kreme? Sve su to pitanja koja nas interesuju kada su u pitanju poznate ličnosti. Jedna od njih koja pleni svojim izgledom i prirodnošću je svetski top-model i suvlasnica modne agencije Models Inc, Danijela Dimitrovski, koja nam otkriva tajne svoje nege.

Promo

Da li ste znali da za oko 80% starenja kože odgovoran je štetan uticaj ekspozoma koji predstavlja spoj unutrašnjih i spoljnih faktora iz okoline, kao što su UV zraci, zagađenje vazduha u urbanim sredinama, klimatske promene, hormonski disbalansi, ali i nedostatak sna i fizičke aktivnosti, naša koža gubi hijaluron, usled čega nastaju bore?

Kako se protiv ovih negativnih uticaja iz okoline bori Danijela čija priroda posla česta putovanja, duga snimanja i lice pod šminkom i po nekoliko sati.

„Svesni smo koliko je negativnih uticaja kroz hranu, ubrzan ritam života, stresa, zagađenosti i sveukupnog stila života. Protiv njih se borim na što bolji način – trudim se da uravnotežim ishranu, redovno treniram i da imam dovoljno sna, naravno to nekada nije moguće“, ističe Danijela.

Kao tajnog saveznika Danijela navodi moćan molekul hijaluronske kiseline, koji mnoge dame širom sveta obožavaju. Ova kiselina se već prirodno nalazi u našoj koži, međutim njeno prisustvo opada već nakon 25. godine kada je pravo vreme da se započine sa anti-age rutinom.

„Neko sam ko neguje prirodan izgled zbog posla kojim se  bavim i zbog toga nisam bila u prilici da kroz invazivne metode dođem u dodir sa hijaluronskom kiselinom. Otkrila sam serum koji na potpuno prirodan način pruža efekat liftinga gotovo odmah po nanošenju, a koži pruža jedrinu koju neminovno vremenom gubimo“, rekla je Danijela.

„Ako bih izdvojila samo jedan preparat to bi bio  – Liftactive Supreme H.A. Epidermic Filler serum, brenda Vichy, koji zadovoljava sve potrebe moje kože! Pre svega vraća elastičnost, a u isto vreme je lagane teksture. Vrlo lako sam ga uklopila u svoju postojeću rutinu i sada dan ne mogu da zamislim bez seruma, a pokazao se i kao odlična podloga za make up. Takođe je važno to da u kućnim uslovima mogu da postignem neverovatan nivo prevencije kada su bore u pitanju“, objašnjava nekadašnja manekenka.Većina žena ima onaj jedan proizvod bez kojeg ne može da zamisli dan. Kada zaviri u svoju kozmetičku torbicu, Danijela otkriva koji je to njen omiljeni saveznik koji će se uvek tu nalaziti.

Liftactive Supreme H.A. Epidermic Filler je nov proizvod brenda Vichy, a njegova formula sa 1,5% čiste hijaluronske kiseline niske molekularne mase namenjena je za smanjenje svih bora, dok je visoka molekularna masa zaslužna za vraćanje punoće koži. Osim ove kiseline, vitamin Cg u ovom serumu ima antiinflamatorni efekat, zatim tripeptide koji deluju protiv bora, kao i Vichy vulkansku vodu koji udruženo predstavljaju moćnu sinergiju koju preporučuju dermatolozi. Danijela otkriva kome bi ona prvo preporučila baš ovaj serum.

„Mislim da je prevencija jako bitna i da je za kvalitet kože važno da se sa negom krene što ranije. Moja preporuka što se seruma tiče je definitvno za dame u ranim 30im godinama, kako bi na neinvazivan način uvrstile hijaluronsku kiselinu u svoju svakodnevnu negu. Dobro je poznato da su to godine kada nam je podrška u vidu ovakvog seruma potrebna da bi sto duže zadržale jedar i prirodan izgled bez bora“, poručuje Danijela.

Prkosite godinama, ne ustručavajte da se smejete, jer je pronađen filer u bočici sa kojim ćete uspešno odoleti vremenu i štetnim faktorima.