ZLATNA PRAVILA VEČNE LJUBAVI: Ispratite ova uputstva i vaša veza će zablistati!

parovi
pixabay.com

Kada ste zajedno, zaboravite na Facebook, Instagram i svoje mobilne telefone, te se 100 posto posvetite jedno drugome...

 

1. Viđajte se što češće
 
Ako ne živite zajedno ili u istom gradu, pokušajte da nađete što više zajedničkog vremena, koliko vam to dozvoljavaju razne okolnosti. Ne kaže se bezveze daleko od očiju, daleko od srca.
 
2. Stvorite svoje male rituale
 
Rezervišite sredu za bioskop, petak za opuštene filmske večere kod kuće, subote za odlaske na romantične večere, a nedelje za izlete u prirodu.

3. Budite prisutni
 
Kada ste zajedno, zaboravite na Facebook, Instagram ili uopšte svoje mobilne telefone i u potpunosti se posvetite jedno drugome. Komunikacija je temelj svakog zdravog odnosa.
 
4. Ispunjavajte svoja obećanja
 
Drugim ečima, nemojte ih davati pa kršiti, jer ne želite da partner prestane da misliti da na vas može baš uvek ra računa.
 
5. Pametno se svađajte
 
Budite iskreni, recite kada vam nešto smeta, ali i razgovarajte o problemu i rešite ga. Za udarce ispod pojasa, galamu i ljutnju nema mesta, ako želite zdravu vezu. Nikada nemojte otići u krevet ljuti.
 
6. Čuvajte mu leđa
 
Čak i kada partner nije u pravu, pred drugima pokažite da ste uvek na njegovoj strani. Tek kad dođete kući, recite mu zašto mislite da nije bio u pravu.