ZNACI DA JE LUD ZA VAMA: Dame, evo kako da znate da je on onaj PRAVI

U vezi je uvek potrebno naći balans između toga koliko ste posvećeni nekome i koliko dobijate zauzvrat. Međusobna osećanja i dinamika se razlikuju od veze do veze, ali neki pokazatelji o tome koliko vam neko znači su univerzalni.

pixabay

Bez obzira na to koliko neka veza traje, lepo je biti otvoren tako da oba partnera znaju na čemu su. Posvećenost nekome se pokazuje na razne načine, a to naročito važi za izvesne postupke. Ovo je pet znakova da vas partner obožava, čak i ako to ne zna da verbalno izrazi na pravi način.

Traži fizički kontakt

Fizička privlačnost igra veliku ulogu u sveopštoj privlačnosti. Kada partner oseća da ga konstantno privlačite, i to ne samo u seksualnom smislu, to je pokazatelj da mu je veoma stalo do vas. Dobar znak je kada u sobi pogled i ramena usmerava ka vama i želi da vas zagrli ili stegne vam ruku kada ste blizu.

Želi da znate šta se dešava

Deljenje dnevnih iskustava i onoga što vam se dešava je vrlo važno i dobar je znak da ste nekome veoma bitni. Oni neće imati šta da kriju i redovno će vam pričati šta ima novo kod njih i kako se osećaju po pitanju toga što im se desilo.

Uključuje vas u svoj život

Pored razgovora o svemu, tu je i aspekt deljenja raznih iskustava. To znači da će vas partner pozvati da zajedno učestvujete u nekim svakodnevnim i drugim aktivnostima, poput odlaska u nabavku, trčanja ili odlaska na neka njegova omiljena mesta. To takođe može da uključuje i zajedničke trenutke sa partnerovim prijateljima.

Ispunjava obećanja

Oni koji nisu sigurni oko svoje veze mogu ponekad da nešto obećaju u trenutku i kasnije se predomisle oko ispunjavanja toga, jer im se promenilo mišljenje o partneru ili samoj vezi. Neko kome je zaista stalo do vas uvek će se potruditi da ispuni obećanje, jer na taj način dokazuje da mu je stalo i šta vi mislite o njemu.

Otvoreno priča o budućnosti

Kada neko tvrdi da mu se sviđate neizmerno, to se između ostalog može videti i po njihovoj otvorenosti kada su u pitanju planovi za budućnost. Bilo da se radi o nekom putovanju, zajedničkom slavljenju praznika ili odlasku na nečije venčanje, to su sve načini da provede još više vremena sa vama i početni koraci u planiranju zajedničke budućnosti.