Bez obzira na to koliko neka veza traje, lepo je biti otvoren tako da oba partnera znaju na čemu su. Posvećenost nekome se pokazuje na razne načine, a to naročito važi za izvesne postupke. Ovo je pet znakova da vas partner obožava, čak i ako to ne zna da verbalno izrazi na pravi način.

Traži fizički kontakt

Fizička privlačnost igra veliku ulogu u sveopštoj privlačnosti. Kada partner oseća da ga konstantno privlačite, i to ne samo u seksualnom smislu, to je pokazatelj da mu je veoma stalo do vas. Dobar znak je kada u sobi pogled i ramena usmerava ka vama i želi da vas zagrli ili stegne vam ruku kada ste blizu.

Želi da znate šta se dešava

Deljenje dnevnih iskustava i onoga što vam se dešava je vrlo važno i dobar je znak da ste nekome veoma bitni. Oni neće imati šta da kriju i redovno će vam pričati šta ima novo kod njih i kako se osećaju po pitanju toga što im se desilo.

Uključuje vas u svoj život

Pored razgovora o svemu, tu je i aspekt deljenja raznih iskustava. To znači da će vas partner pozvati da zajedno učestvujete u nekim svakodnevnim i drugim aktivnostima, poput odlaska u nabavku, trčanja ili odlaska na neka njegova omiljena mesta. To takođe može da uključuje i zajedničke trenutke sa partnerovim prijateljima.

Ispunjava obećanja

Oni koji nisu sigurni oko svoje veze mogu ponekad da nešto obećaju u trenutku i kasnije se predomisle oko ispunjavanja toga, jer im se promenilo mišljenje o partneru ili samoj vezi. Neko kome je zaista stalo do vas uvek će se potruditi da ispuni obećanje, jer na taj način dokazuje da mu je stalo i šta vi mislite o njemu.

Otvoreno priča o budućnosti

Kada neko tvrdi da mu se sviđate neizmerno, to se između ostalog može videti i po njihovoj otvorenosti kada su u pitanju planovi za budućnost. Bilo da se radi o nekom putovanju, zajedničkom slavljenju praznika ili odlasku na nečije venčanje, to su sve načini da provede još više vremena sa vama i početni koraci u planiranju zajedničke budućnosti.