Znate ga kao BEBANA IZ “PORODIČNOG BLAGA”, ali on je VUKAŠIN i – stvara OPASNO DOBRU MUZIKU (VIDEO)

irieFM
Promo

Beogradski bend irieFM, nastavlja sa građenjem iskonskog, novog pop zvuka na tržištu na kojem je uvažavanje prave umetnosti već godinama u krizi.

 

Oni nude publici jednostavan izbor. Sadržaj. Nešto što okupira, ispunjava kroz beskompromisnu ljubav i trud da se stvori nešto iskreno, kvalitetno i fer. Alternativu svemu onome što je stavljanje muzike u ulogu pukog alata za zarađivanje novca i podilaženje publici.

Nova pesma “Ljubav što smo stvorili” logičan je nastavak hitova “Kliziš”, “Putevi”, “Samo budi tu”… Pesma se po zvuku i stilu razlikuje od dosadašnjih singlova, a bend, sad već u potpunoj kontroli nad muzikom i produkcijom, kombinuje motive na najrazličitiji način i kreira odveć prepoznatljiv i sebi svojstven blend.

irieFM je poznat i po odličnim muzičkim spotovima, što je i ovde slučaj. Koncept novog spota, kao i do sada, osmislio je frontmen benda Vukašin Marković, a režiju potpisuje sa direktorom fotografije Lazarom Bogdanovićem sa kojim uspešno sarađuje na trećem video ostvarenju.

Produkciju potpisuju Vukašin i bubnjar Slobodan Jovanović, desna ruka irieFM-a, uz stručnost i podršku mlade producentkinje Vanje Lozanović. Kostime za spot je osmislila Ivana Davidović ispred brenda “Disciplina”. Spot je sniman 3 dana na 6 lokacija u Beogradu i Boru, kolorisan je u kompaniji “Technicolor” i sadrži brojne specijalne efekte.

– Ljubav što smo stvorili” je još jedna lična priča. Zapravo, bolje je reći “privatna”… Ali svi je izgleda dobro znaju iz njihovih “privatnih” iskustava….. Momenat kad stojiš pred svojom ljubavi, a između vas je bojno polje. Gledate se kao vojskovođe. Gubitnici… pobednici… svejedno vam je da li ste živi ili mrtvi. Ono što vam je važno je da ste zajedno, ili živi ili mrtvi. Na vašem bojnom polju…. Onom koje ste vi stvorili. A svi dobro znamo koliko vojskovođe vole svoje bojno polje – istakao je autor pesme Vukašin Marković.