Znate ga kao GLAVNU FACU IZ TVIN PIKSA, a evo gde je i šta sada radi POZNATI GLUMAC (FOTO)

Kajl Maklaklan
Printscreen

Glumca Kajl Maklaklana publika najviše zna kao FBI agenta Dejla Kupera iz kultne serije Tvin Piks. Ipak, teško da spada u osobe koje može da definiše samo jedna uloga. Pogledajte šta sada radi.

 

Kajl Maklaklan je američki glumac kojeg domaća publika najbolje pamti kao FBI agenta Dejla Kupera iz kultne serije Devjevida Linka Tvin Piks.

Osim ovde, Kajl je ostvario značajne uloge i u filmovima “Plavi baršun”, “Plesačice” i “Dina – peščani planet”, a na televiziji se oprobao i u bar još dve hit serije – “Očajne domaćice” i “Seks i grad”.

Kajl za sebe kaže da nije neko ko se može okarakterisati jednom ulogom, tako da provodi slobodno vreme usavršavajući umetnost pravljenja vina na Zapadnoj obali.

Osim ovoga, kao i nastavka Tvin Piksa, Makkaklan se nedavno našao u centru pažnje javnosti kao jedno od zaštitnih lica UGG-a. Naime, ova kompanija nastavlja da slavi različitost i jedinstvenu kulturu pa je u kampanji jesen 2017. okupila grupu poznatih stanovnika Kalifornije – fotografa, muzičara, glumaca, surfera… 

 

Jedan od njih bio je i Kajl Maklaklan, a kako je proteklo snimanje možete da vidite na i na ovim fotografijama.