Znate je kao zvezdu “PRVOG GLASA SRBIJE”: Evo gde je i ŠTA SADA RADI lepa Dunja Vujadinović (FOTO)

Pop pevačica Dunja Vujadinović objavila je svoj novi singl "Da mi je“ i premijerno prikazala video spot u kome je glavna uloga poverena popularnom glumcu i modelu Luki Raco.

Promo/Nemanja Novaković

Spot je sniman na atraktivnim lokacijama širom Deliblatske peščare, a Luka i Dunja viđeni su kako razmenjuju nežnosti kako bi na najlepši način bila ekranizovana priča koju donosi ova pesma.

– Srećna sam što publici predstavljam pesmu “Da mi je” i nadam se da će je zavoleti, baš kao što sam i ja kada sam je prvi put čula u studiju. Pesma je nastala po uzoru na svetske hitove, jer sam i sama ljubitelj te scene. Jako sam zadovoljna video spotom koji smo snimili, a posebno me raduje saradnja sa talentovanim Lukom, koji mi je pružio podršku kako na snimanju, tako i sada kada je pesma izašla. Jedva čekam da čujem i pročitam sve komentare na pesmu – kaže Dunja Vujadinović.

Promo/Nemanja Novaković

Dunja je televizijskoj publici poznata kao učesnica prve sezone “Prvog glasa Srbije”, a tokom dosadašnje karijere sarađivala je sa najznačajnijim imenima domaće muzičke scene. Redovni je član benda Aleksandre Radović, kao prateći vokal, a interesantno je i da je nastupala kao glavni vokal benda našeg najpoznatijeg trubača Dejana Petrovića.

Tokom dosadašnje karijere može se pohvaliti da je nekoliko puta bila deo evrovizijskih timova Srbije i Crne Gore: 2013. godine sa grupom “Moje 3”, 2015. godine sa Knezom, a 2016. godine sa Sanjom Vučić. Kao tekstopisac potpisuje englesku verziju Knezove pesme “Adio” i pesme “Ljubav je svuda” grupe Moje 3.

Sada je spremna da publiku osvoji novom pesmom “Da mi je”, koju je komponovao i aranžirao Boris Krstajić, dok tekst potpisuje Vladimir Danilović.