ŽRTVA NASILJA: Pevačica u potresnoj ispovesti progovorila o STRAŠNOJ torturi koju je preživela – I TO TOKOM TRUDNOĆE

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama za portal Nova.rs pričala je i Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja pevačica grupe “Models”. Sindi se poslednjih godina borila za starateljstvo nad ćerkom, koje je sud dodelio njenom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću, koji je prethodno izvršio delo nasilje u porodici.

instagram/ivana_stamenkovic_sindi_ika

Muka mi je više i od svega. Ovo je najgora moguća država po tom pitanju, jer se ne miče. Pokreću se razne akcije, a zakon se ne sprovodi. Dok se zakon seti da nešto osudi, čovek za to vreme može da ubije ženu. Užas i katastrofa. U ovoj državi niko ne staje na stranu žena, i svi uporno ćute”, rekla je Sindi.

Podsetimo, Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja pevačica grupe “Models”, poslednjih godina borila se za starateljstvom nad ćerkom, koje je sud dodelio njenom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću. A Pavlović se prethodno našao na sudu zbog optužbi da je 2012. godine davio Stamenkovićevu, koja je zadobila i povrede glave od udaranja u zid.

Bivši muž me je tukao i davio u trudnoći. Da li je tada razmišljao o svom nerođenom detetu? Kada se dete rodilo, udario mi je šamar posle kog sam pala sa sve bebom u naručju… Kada sam odlučila da se razvedem, jer sam želela da zaštitim svoje dete, on je nastavio i posle razvoda da me tuče. Otišla sam u Institut za sudsku medicinu, slikala modrice i podlive, prijavila ga policiji”, rekla je svojevremeno Ivana, koja danas ćerku viđa dva dana u radnoj nedelji i svaki drugi vikend.