ŽRTVA PREVARE: Seksi glumica otvoreno progovorila o tome kako joj je mladi fudbaler SLOMIO SRCE (FOTO)

I dan danas žena koja pleni uprkos svojim godinama, 51-godišnja Pamela Anderson, je pokazala svoju slabost na svom Instagram profilu. Objavila je post u kome se jasno vidi da je doživela krah u svom ljubavnom životu.

printscreen

Pamela Anderson je svog, sada već bivšeg, dečka, francuskog fudbalera Adila Ramija, nazvala čudovištem. Optužila ga je da je vodio dvostruki život i da su poslednje dve godine njenog života bile velika laž. 

Glumica je započela svoju ispovest sa slikom koju je objavila na svom Instagram profilu.

Živela sam u laži dve godine, kako je moguće da to nisam osetila pre? Ubeđena sam bila da je naša ljubav iskrena i prava, a sa ovim saznanjem da je vodio dvostruki život osećam se uništenom. Kako je mogao da kontroliše srca i umove dveju žena? Sigurna sam da je bilo i drugih. On je čudovište – napisala je.

Ovo je moj najveći košmar, drago mi je što sam konačno saznala istinu! Umeo je da komentariše svoje kolege fudbalere koji imaju devojke koje žive u blizini njihovih žena, nazivao ih je čudovištima? Sve je lagao – pisalo je u objavi.

instagram/pamelaanderson

Pamela je jaka žena i uvek je bila ta koja je pomagala drugim ženama, ali ovog puta, izgleda, ne može ni sama sebi da pomogne.

Andersonova je živela u Francuskoj sa Ramijem, ali će sada tu zemlju napustiti.loading...