ZVANIČNA POTVRDA: Obdukcija otkrila od čega je TAČNO umro Džej

Pevač će biti sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Printscreen

Legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo 6. decembra u 56. godini u svom stanu na Dorćolu, izdalo je srce, pokazali su rezultati obdukcije.

Starijoj ćerki Džeja Ramadanovskog, Ani Ramadanovski, jutros je u Institutu za sudsku medicinu saopšten rezultat obdukcije tela, a zvanične nalaze dobiće tek za dva do tri meseca zbog celokupne situacije sa korona virusom.

Ana je jutros sa porodičnom prijateljicom Andrijanom po pozivu otišla da primi informaciju o Džejevoj obdukciji. Zbog skraćenog radnog vremena i uvedenih smena, ona će napismen dokaz dobiti u narednom periodu. U razgovoru sa doktorkom, Ana je saznala da je Džeja definitivno izdalo srce tokom sna – ispričao je izvor.

Ovo je potvrdila i Džejeva bliska prijateljica i portparolka Andrijana.

Tačno je. Nalaze obdukcije porodica će dobiti za dva, tri meseca. Džejevoj ćerki Ani i meni jutros je saopšteno da je on preminuo od srca, kao što smo i očekivali, odnosno isto što nam je rekla i ekipa Hitne pomoći – rekla je Andrijana.

Džej Ramadanovski biće sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, po muslimanskim običajima.

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.