Zvezda legendarne sapunice "Dinastija“ Linda Evans progovorila je o traumatičnom razvodu.

 

Linda koja je slavu stekla ulogom Kristile Karington u legendarnoj seriji “Dinastija“ u novoj knjizi “Recipes for Life“ da joj je upravo ta slava mnogo više oduzela nego donela.

Iza sebe ima dva razvoda, a najteži je onaj od Džona Dereka koji ju je ostavio zbog 30 godina mlađe. Nakon toga je pala u depresiju.

“Kada me je ostavio zbog Bo, koja je tada imala 15 godina, želela sam da umrem. To mi je bila najgora stvar na svetu koja mi se mogla dogoditi, život bez Džona. Bila sam ljuta, bila sam tužna. Bila je to najgora mešavina stvari. To što više niste sa nekim ne znači da ga više ne volite zbog onog u šta ste se prvi put zaljubili. To znači da nije funkcionisalo, a ako ne funkcioniše, ne ostajete u braku. A to opet ne znači da te osobe treba potpuno da izbacite iz svog života“, rekla je nakon svega što doživela u životu.

Kako kaže, u jednom trenutku je shvatila da mora da misli samo na sebe.

“Prošla sam kroz sve faze, ali divan je onaj trenutak kada potpuno isključite mozak i usmerite svu energiju samo na sebe i prestanete da razmišljate o prošlosti. Kada počnete da razmišljate o budućnosti, možete imati divan život. Svakodnevno učim o takvim stvarima“, istakla je Lisa.loading...