ZVEZDA SERIJE SEKS I GRAD POBESNELA ZBOG KOMENTARA: “Bacaju bombe koje će te povrediti”

Nakon što se, u ulozi Šarlot Jork, vratila na male ekrane u nastavku serije "Seks i grad", 56-godišnja Kristin Dejvis ne krije koliko su je povredil komentari na račun njenog izgleda.

Foto: screenshot/youtube.com/HBO Max

Kristin Dejvis nakon premijere dugoiščekivane serije “I tek tako” zasmetali su komentari i kritike gledalaca koji su se obrušili na njene godine i izgled u seriji:

“Šta je Šarlot uradila sa svojim licem?”, “I samo tako, Šarlot ima novo lice”, “Pre je bila prirodna lepotica”, “Kristin Dejvis izgleda kao Džoker iz Betmena”, “Pitam se, koliko je platila užasnu plastičnu operaciju”, samo je deo komentara na društvenim mrežama.

U razgovoru za Sunday Times, jedna od glavnih junakinje hit serije 90-ih “Seks i grad”, kao i nastavka istog pod nazivom “I tek tako”, rekla je da je iznenadila pažnja koju su ona i njene koleginice Sara Džesika Parker i Sintija Nikson dobile zbog novih epizoda i uloge koje su inicijalno igrale u svojim 30-ima.

Iako njen lik u seriji ima problema sa starenjem, jer nagovara Mirandu da ofarba sedu kosu, u stvarnom životu Kristin Dejvis kaže da se paparaci svim silama trude uhvatiti što lošije fotografije 50-godišnjakinja na setu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели And Just Like That… (@justlikethatmax)

– Svi smatraju da mogu komentarišu što god da požele i da pišu kako im se sviđaju ili ne sviđaju naša kosa, naša lica, bilo šta… To je došlo do takvog intenziteta da sam ostala u šoku. Besna sam, a to ne želim, pa sam prestala da čitam komentare – rekla je Kristin Dejvis o kritikama koje je dobila nakon premijere “I tek tako”.

– Znali su svakoga nedelje da pišu o mom telu “u obliku kruške”, ali to mi tada definitivno nije bio kompliment. Izluđivalo me jer to tad nisam mogla da sprečim, a ni sada nije ništa drugačije. Biću iskrena, osećam se tako da bi svima rekla – Je*ite se. Je*bite se ljudi, napravite bolje ako mislite da možete. Eto, tako se osećam. To je problem sa društvenim mrežama, jer ne znaš ništa o ljudima s druge strane. Oni su tu samo da bacaju bombe koje će te povrediti. I to me ljuti – rekla je.