ZVEZDA SERIJE “VESELE SEDAMDESETE” PRED ROBIJOM! Preti mu 45 godina zatvora

Okružni tužilac Los Anđelesa Džeki Lejsi izjavila je da je glumac Deni Masterson, optužen za silovanje tri žene u odvojenim incidentima između 2001. i 2003. godine.

Printscreen

Navodi se da je Masterson (44), poznat po ulozi Hajda u “Veselim sedamdesetim”, optužen za silovanje 23-godišnje žene u periodu od januara do decembra 2001. godine, zatim za silovanje 28-godišnje žene u aprilu 2003. godine i, iste godine, za silovanje 23-godišnje žene. 

Masterson, koji je poznat i po ulozi u “Netfliksovom” filmu “Ranč”, optužen je za tri tačke silovanja pod prisilom ili pretnjom. Slučaj je otvoren u utorak, 16. juna, prenosi Dejli mejl.

Svi navodni zločini dogodili su se u kući optuženog, rekao je zamenik okružnog državnog tužioca Rejnold Mjuler iz Odeljenja za seksualne zločine, koji procesuira slučaj.

Masterson, kome je u sredu određen pritvor, i koji je pušten uz kauciju, sada se suočava sa 45 godina u državnom zatvoru.

U februaru ove godine, Masterson je napao četiri žene koje su ga optužile za silovanje, rekavši da je tužba koju su podnele protiv njega, sramotan način da uzmu novac.

Nije poznato ko su navodne žrtve u najnovijem slučaju ni to da li su na bilo koji način povezane sa ranijim optužbama.loading...