ZVEZDA U NASTAJANJU: Bijonsina ćerka ima ličnog stilistu, kuvara i obezbeđenje!

Blu Ajvi Karter
Instagram.com/blueivy.carter

Ćerka popularne pevačica Bijonse, šestogodišnja Ajvi Karter izrasta u pravu divu, najviše zahvaljujući roditeljima milionerima.

 

Sa samo šest godina, ćerka Bijonse i Džej-Zija ima svog ličnog stilistu Manuela Mendesa koji radi u Parkvudu, menadžement kompaniji u vlasništvu Bijonse.

On osmišljava njene svakodnevne odevne kombinacije, a kada je reč o elitnim holivudskim događajima, Blu Ajvi često nosi limitirane “kotur” kreacije. Primer za to je
Mischka Aoki haljina od šifona koja je koštala neverovatnih 8.000 funti, koju je ćerka pop dive nosila na dodeli MTV nagrada.

Njeno poslednje pojavljivanje u javnosti takođe je bilo zapaženo. Blu Ajvi je blistala na nedavno održanoj dodeli Gremi nagrada kada je nosila bele pantalone u kombinaciji sa suknjom i širokim ogrtačem koji se vezuje na struku.

Dok se mnoga druga deca igraju u parku, Blu Ajvi je već pravi mogul u nastajanju. Pored svog ličnog stiliste, ona ima kuvara i obezbeđenje. 

U planu je lansiranje njenog parfema i linije garderobe, a mnogi kažu da je njen način života luksuzan. Blu Ajviu ima čak pet kuća, u Njujorku, Hemptonsima i Majamiju i dve u Los Anđelesu,

Pored dadilje za novorođene bebe Sir i Rumi, šestogodišnju Blu Ajvi takođe čuvaju dve žene. Pre nego što je krenula u školu, one su je učile francuski i svahili jezik, kao i umetnost.