ZVEZDE SU IM BILE NAKLONJENE: Tri NAJPAMETNIJA horoskopska znaka

Imaju moćno oružje u rukama!

Pixabay.com

Zvezde svašta mogu da predvide, ali ne i da izračunaju IQ. Ipak, brojna testiranja IQ-a mogu da pruže uvid u generalnu inteligenciju s obzirom na prosečan rezultat za svaki znak.

Često je za nečiji uspeh u životu odgovorna emotivna inteligencija od samog koeficijenta koji se meri na testiranjima, ali po merenoj inteligenciji ova tri znaka su najinteligentnija. Dakle, najviše inteligentnih ljudi je rođeno u ova tri horoskopska znaka.

1. Vodolija

Pripadnici ovog znaka jako su inteligenti, među njima je velik broj slavnih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talent drugačijeg i originalnog pristupa problemima i sposobnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

2. Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a za razliku drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni da se posvete nečemu.

3. Jarac

Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih vuče ka boljem u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućava da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savlada