ZVEZDE VAS NAJBOLJE POZNAJU: Tri horoskopska znaka sa kojima je uživanje u krevetu zagarantovano

Iako svi horoskopski znaci poseduju određenu dozu seksualnosti i sposobnosti zavođenja, ova tri su u tome nenadmašni! Zbog toga za ovakvim seksualnim partnerima svi čeznu.

Tri najseksipilnija horoskopska znaka kod muškaraca

Bik

Muškarac rođen u znaku Bika nije romantičan, a još manje idealista. Ovo je, što se tiče potencije i plodnosti, najmoćniji znak horoskopa. Ovakav tip muškarca nikada nije sklon asketizmu, a sve podređuje uživanju i čulnim uživanjima. Sigurno da je tip Bika neprirodno ljubomoran, kao dobar psiholog poznaje žensku prirodu, a ženu voli baš onoliko koliko mu ona pripada.

Najbolji seksualni partneri za Bika su Škorpija kao i ostala dva zemljana znaka Devica i Jarac, međutim, vatreni znaci ili Vaga, česti su mu partneri.

Lav

Muškarac Lav mrzi nastaranost i perverzije, a strasno uživa u klasičnim seksualnim odnosima sa partnerkom. Vrlo je potentan i strastven i može uzbuditi skoro svaku ženu. Neobično je muževan, i uvek snagom tela pokreće kod žena strasti koje ih dovode do ushićanja.

Kod njega seks je parada erotike, a seksualni čin traje dugo, sa svim obredima i ritualima, pre i posle.

Najviše mu odgovara žena Škorpija, ali pošto je nikako ne može osvojiti on se zadovoljava Strelcima, Devicama, Blizancima, a nisu mu strani ni Ovnovi, Ribe i Vodolije.

Škorpija

Muškarac Škorpija, osnovni je princip erosa i seksualnosti. Njegova ogromna snaga i energija nalaze se u njegovom libidu. Prekomernost snage jednaka je njegovoj potenciji, pa je spreman da uđe u mnogobrojne avanture. Pre i posle seksa, zna da bude izuzetno pažljiv i nežan prena partnerki, dok je u seksu vatren i često neobuzdan.

Kada je izneveren od partnerka on od ljutine pozeleni i radikalno promeni sva svoja osećenja. Ipak, često ima srećan brak u kome seks ima važnu ulogu.

Najviše mu odgovara žena u znaku Bika i Strelca. Device ga sa lakoćom mogu zavesti, a najčešće se ženi osobama rođenim u znaku Raka.

Tri najseksipilnija horoskopska znaka kod žena

Lav

Ono što devojka rođena u ovom znaku naziva „prva ljubav” često je samo njena prva pobeda nad muškarcem. Takođe, sve osobe ovog znaka žele da budu neprikosnoveni gospodari.

Najviše joj u seksu odgovaraju Vodolija, Strelac, Ovan, Blizanac i Škorpija.

Škorpija

Žena rođena u znaku Škorpije je jake erotske prirode i velike želje za seksom. Ova vamp žena, velika zavodnica, opterećena snagom svog libida, prosto proždire sve na što naiđe na putu. To ne znači da ona ne bira. Naime, ona bira one najrasnije i najčulnije muškarce, koji kipte od snage i erotičnosti, strasti i nabujale energije. Seks ukome žena Škorpija doživljava potpunu ekstazu i preobražaj za nju je kao lek.

Erotski se najbolje slaže sa Vodolijom, ali i sa Škorpijom, Ribom, Rakom i Jarcem.

Blizanci

Žena Blizanac je neobično čulna, mnogo više nego što je emotivna, pa je stoga seks za nju osnovni izvor zadovoljstva. Upućena je u tajne seksa i može se reći da ima erotsko lukavstvo. Uz urođenu gracioznost i spretnost, možda spada, ako ne u najvatrenije, ono u najveštije ljubavnice. Ona nema obzira kada je neko erotski privuče.

U seksu im najviše odgovaraju Vodolija i Ovan, ali takođe Lav i Strelac.