ZVEZDE ZNAJU ŠTA JE NAJBOLJE ZA VAS! Horoskop otkriva KOJA TETOVAŽA vam najviše odgovara

Tetovaže su danas vrlo popularne i gotovo da će za nekoliko godina biti retkost upoznati osobu koja nema bar jednu mali skrivenu tetovažu na svom telu. One mogu mnogo da kažu o vašoj ličnosti, životu, stilu i preferencijama.

Tetovaža
Pixabay.com

Zvezde takođe znaju koja tetovaža najviše odgovara vašem znaku Zodijaku.

Hajde da saznamo! Otkrivamo vam koja tetovaža najviše odgovara vašem horoskopskom znaku.

Ovan
Ovnovi su snažne i žive ličnosti. Pravi lideri koji su spremni da krenu i na kraj sveta radi ostvarenja cilja i da izdrže najluđu zabavu. Kompleksni crni crteži u tehnici graviranja će im odgovarati.

Bik
Bik je stvoren da donese radost i dobro raspoloženje ovom svetu. Tako da će im nešto simpatično (poput lica mačića ili lika iz omiljenog crtanog filma) sasvim odgovarati. A s godinama će biti moguće redizajnirati tetovažu u nešto ozbiljnije (ili ne).

Blizanci
Blizanci su uvek zabavni i vrlo je zanimljivo razgovarati sa njima. Za njih su prikladni sveti simboli – to može biti horoskopski znak ili hijeroglif.

Rak
Fina mentalna organizacija se odnosi na Rakove. Ponekad se čak čini da lebde negde u oblacima. Takav znak definitivno treba zamišljen citat. Samo molimo, bez patetike!

Lav
Lavovi su uvek i svuda u centru pažnje i ne plaše se da isprobaju sve najefektnije. Svetla višebojna slika na vidnom mestu odlična je ideja.

Devica
Pod znakom Device pojavljuju se inteligentni i razumni ljudi. Ovo je znak koji je u skladu sa sobom i prirodom. Imaće sreće sa tetovažom u obliku biljke – drveta ili cveta.

Vaga
Vage su duhovite, inventivne i uvek imaju plan B. Minijaturna tetovaža (inicijali u čast bolesnog ega ili samo mali crtež) pogodna je za njih na neupadljivom mestu. Čini se da su buntovnici, ali ipak javnost neće biti ogorčena.

Škorpija
Škorpije su složeni i misteriozni ljudi koji, u strasti, mogu lako dobiti tetovažu sa imenom voljene osobe (i nije bitno što se poznajete nekoliko nedelja). Tetovaža na erogenoj zoni (vrat, donji deo leđa ili nešto iskrenije) je definitivno pogodno, ali hajde bez određenih imena.

Strelac
Strelac je kretanje, vatra i strast. Spremni ste za veliku tetovažu koja naglašava vašu seksualnost? Ako još uvek niste sigurni, onda pogledajte moderan beli dizajn.

Jarac
Jarac je najtvrdoglaviji znak. Nemoguće je raspravljati sa Jarčevima! Savetovati vas je beskorisno, ali barem pomislite na elegantnu vintage tetovažu.

Vodolija
Niko ne razume predstavnike ovog znaka do kraja, pa je neka vrsta akvarela pogodna. Već zvuči super, ali kako će tek izgledati!

Ribe
Smatra se da je ovo najromantičniji znak. Ne preporučujemo srce probodeno strelicom, ali neobičan uzorak je upravo to. Biće prilika da nehotice pokažete tetovažu i započnete razgovor sa nekim…