ADRENALIN PROBIJA SVE GRANICE: Ovi automobili su idealni za vođenje ljubavi!

Zbog činjenice da su im roditelji stalno kod kuće, većina mladih koristi automobile i za vođenje ljubavi.

Pixabay

Reno Klio

Pixabay

Pravi je ljubavni automobil, a iako je jako mali, odličan je za seks. Anonimni ispitanici su izjavili da je maleni Reno pravi izazov jer zbog avanturističkog duha izaziva veliki nalet adrenalina čime i seks postaje zanimljiv.

Kombi 

Neki više vole prostranost, i kažu da kombi sa nekoliko redova sedišta pruža mogućnost svih pozicija, skučenih napred, stojećih u sredini i čak ležećih u prostoru namenjenom za prtljag. Kao prednost ističu da je u kombiju manja mogućnost povrede glave, zbog povišenog krova automobila. Opel Vivaro dobio je najviše glasova, a slede ga Reno i Pežo.

Pikap

Postoje i oni kojima je zatvoreni prostor nedovoljan za potpunu avanturu pa su neki izabrali pikap vozila kao idealna za vođenje ljubavi. Navode da je za početak zanimljivije iza zatvorenih vrata, ali kada stvari postanu uzavrele, jednostavno se prebace u tovarni deo koji ima dovoljno mesta kako bi neometano od ikakvih ograničenja mogli uživati do kraja. U tome prednjače Nisanov Petfajnder i Folksvagenov Amarok, a neki bi to rado isprobati i u Mercedesovoj X-klasi.

Folksvagen Golf

Pixabay

Nije ni čudo što je seks u Golfu jako popularan kada znamo koliko je i automobil uopšteno popularan. Na listi ima svih modela, a najčešće je Golf V “žrtva” vođenja ljubavi mladih parova.

U maminim kolima

Kao i sve na svetu, ono što se ne sme najviše nas i privlači, pa se tako većina mladih odlučuje za mamin automobil upravo zato jer bi najverovatnije mama to zabranila. A kako i ne bi kada majke najčešće voze BMW 320d ili Audi A4 i u većini su slučajeva pedantnije i urednije od tata.

Bilo koji auto sa velikom haubom

Veliki broj ispitanica žešći je od muškaraca. Oni su nekako sramežljivi, ističu žene i dodaju kako nema boljeg osećaja, pogotovo zimi, nego kad se nađu leđima na toploj “haubi” i dodaju da je Fordov Mondeo gotovo savršen za tu vrstu avanture.