Automobil koji bi svako poželeo: PUTINOVA LIMUNZINA na prodaju

Putin
Beta

Ako je Maybach previše slab za vas, a Rolls Royce previše komercijalan – unikatna limuzina dizajnirana za ruskog predsednika Vladimira Putina je idealna…

 

Naravno, u pitanju je limuzina kompanije ZIL, koja je nekada proizvodila luksuzne automobile za sovjetske vođe. Iako je pad SSSR-a prouzrokovao smanjenje interesovanja za ove staromodne i velike potrošače, ZIL kompanija i dalje postoji, i proteklih nekoliko godina se priča o njihovom povratku na scenu.

Svi su očekivali da će se oni vratiti kreiranjem nove limuzine koja bi bila idealna za predsednika Putina. Oni su to i uradili, pa su kreirali ZIL 4112R koncept. Ovo je unikatni automobil, koji ipak uprkos šestogodišnjoj proizvodnji nije zadovoljio sve prohteve velikog ruskog vođe. Na kraju, njegova nova limuzina završila je na aukcijskoj prodaji.

Automobil je opisan baš onako kako je i najavljen. U pitanju je pravi unikat, proizveden samo jednom i u pitanju je pilot proizvod ovog projekta. Njegove osobine i korisnička udobnost su superiorni u odnosu na sve do danas poznate modele, poput Cadillac, Rolls Royce i Maybach modela.

Takođe, u pitanju je u potpunosti nov automobil. Ima sve realne i nerealne suplemente i opcije za uživanje u vožnji: grejanje i klimu, inertne pojaseve, električne prozore, roletne, particiono staklo, daljinsku kontrolu retrovizora, bar, frižider i električni prtljag.

Ovaj unikatni automobil je, može se reći u savršenom stanju. Od datuma svoje proizvodnje, pa do danas, na svom brojaču pokazuje pređenih 148 kilometara. Ako želite da je posedujete, moramo naglasiti da vam je potrebno ono milion evra.