Pokrenuta je nova dečija zabavno-edukativna aplikacija Goodyear Crossroad Safety putem koje će deca imati priliku da uče o saobraćajnim propisima na zanimljiv i efikasan način.

 

Aplikacija je koncipirana u stilu crtanih filmova, a najmlađi kroz ovu igricu mogu savladati osnovna pravila koja važe na saobraćajnim raskrsnicama.

Goodyear je koncept aplikacije razvio u okviru projekta “Za sigurnost dece”, čiji je cilj povećanje sigurnosti najmlađih u svakodnevnom saobraćaju.

Igricu je moguće preuzeti besplatno preko Apple App Store na OVOM linku, kao i preko Google Play prodavnice na OVOM linku.

AKTERI IGRE: Simpatični akteri koje deca brzo zavole čine ovu aplikaciju veoma interesantnom i zabavnom.

REŠAVANJE STVARNIH SITUACIJA: Svi slučajevi koje treba rešiti preuzeti su iz stvarnih situacija koje se dešavaju u svakodnevnom saobraćaju.

GLAVNI CILJ: Deca treba da utvrde po kom redosledu vozila moraju da prođu kroz raskrsnicu.

 

REZULTATI I OCENA: Usvajanje znanja bazira se na samoj igri, a učesnici se na greške samo upozoravaju, bez ocenjivanja ili sakupljanja poena.

JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE: Igrica je prilagođena i deci koja još uvek ne umeju da čitaju jer ne sadrži pisane menije ili tekstove. Način pomeranja u igrici je jednostavan za korisnike.

10 NIVOA RASKRSNICE: Aplikacija za sada sadrži deset različitih saobraćajnih situacija, a planirano je dodavanje još više jednostavnih i komplikovanih nivoa.loading...