ČETKE SE OTELE KONTROLI: Hteo je da opere auto, a onda je JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU (VIDEO)

Ako mislite da je pranje automobila u perionici sasvim bezbedna stvar ovaj video će vas razuveriti.

perionica

Obično se susrećemo sa dve vrste automata za pranje vozila – jedan od vozača zahteva da nakon gašenja vozila izbaci menjač iz brzine, kako bi mašina na pokretnoj traci sama sprovela auto kroz perionicu, dok se u drugoj četke i ostale alatke za pranje i sušenje kreću oko vozila koje je zaustavljeno i obezbeđeno podizanjem “ručne”.

Na snimku je drugi tip perionice, a vozač iz nekog razloga nije zaustavio auto kada se na mašini upalilo upozorenje da stane. Da stvar bude još gora, pokušao je da prođe kroz mehanizam četki i sušača, a kada to nije uspeo pokušao je da se vrati, što je na kraju dovelo do katastrofe – čitava konstrukcija srušila se na zadnji deo automobila.

Na sreću, koliko može da se vidi na snimku, konstrukcija se srušila na prtljažnik automobila, pa verujemo da vozač i putnici iz automobila nisu povređeni. 

Međutim, štetu na mašini, koja je nastala njegovom nepažnjom i koja sigurno nije mala, vozač će verovatno morati da nadoknadi sam, s obzirom da postoji snimak na kome se vidi da nije poštovao uputstva.