DA LI STE SIGURNI U TO ŠTA VOZITE? Iznenadićete se kad vidite ŠTA SE KRIJE ispod Škodinog logoa! (VIDEO)

Škoda
YouTube Printscreen

Škoda je pod kapom Volksvagena doživela renesansu, ali neki će reći da je izgubila svoju specifičnost, a sledeći video bi tu tezu i te kako mogao da potvrdi.

 

Poslednjih godina modularnost je uzela maha u tolikoj meri da je gotovo nemoguće razlikovati pojedine modele, ali ih i kategorizovati. Svi se dobro sećamo uporednog testa kvalitete Audija, Volksvagena i Škode od pre deset i više godina koji je dao iznenađujućeg pobednika.

Ali, vratimo se mi temi. Ako vas zaista zanima šta se nalazi ispod Škodinog amblema na poklopcu motora, pogledajte video u nastavku. I jedno upozorenje, ovaj snimak bi za određene poklonike jedne marke mogao biti uznemirujući.

A ako sumnjate u autentičnost videa i mislite da je ovo vezano samo za kola namenjena kineskom tržištu, pogledajte drugi video. Za razliku od Kodijaka, novinar češkog Autoforuma je isto uradio na evropskom primerku Superba. Rezultat je isti.

Još use nije pojavila dovoljno hrabra osoba da proveri još jedan nivo niže. Ko zna, možda bi se ispod Volksvagenovog logoa našao španski amblem ili onaj iz Ingolstata.loading...