HONDA SPREMNA ZA KAMPOVANJE: Jedan detalj je čini drugačijom od svih sportskih automobila (VIDEO)

Honda NSX (Acura NSX u Sjedinjenim Državama) prve generacije možda i nije najpraktičnija za vožnju i kampovanje na putovanju širom Sjedinjenih Država. Međutim, s tim se nikako ne bi složio korisnik Instagrama i YouTuber NSXTRA.

printscreen/youtube.com/NSXTRA

Osim što je njegova Acura prerađena u stilu “Fast & Furious” sa spuštenim oslanjanjem, agresivnije oblikovanim branicima, bočnim pragovima i velikim naplacima, ono što ovaj automobil čini potpuno drugačijim jeste dodatak u obliku krovne kutije gde se nalazi sklopivi šator što ga čini upotrebljivim i za kampovanja. U videu koji je postavljen na YouTube vlasnik objašnjava kako je spojio krovnu kutiju na krov japanske sportske ikone sa centralno smeštenim V6 agregatom.

Međutim, priznaje da u stvari još nije bio u šatoru iz straha da bi mogao da napravi štetu na konstrukciji ili na automobilu, pa kada krene na putovanje neće imati šator postavljen na krov Acure već samo elegantnu krovnu kutiju za predmete, kao što se može videti u drugom videu.

A gde će onda da spava? Pred kraj videa YouTuber otkriva da je nedavno kupio karoserijski okvir drugog NSX-a s namerom da ga prepolovi i pretvori u prikolicu na koju će montirati šator, piše Jutarnji.hr.loading...