INFLUENSER SLUPAO SKUPOCENI BMW: Izgubio kontrolu nad vozilom, pa se zakucao u banderu (FOTO, VIDEO)

Na Tviteru su se pojavile fotografije uništenog automobila.

screenshot/instagram.com/supercar.fails

Društvenim mrežama od proteklog vikenda kruže fotke unakaženog BMW-a, koji je, prema navodima, neimenovani domaći influenser  kod tržnog centra “Galerija” maltene na prvoj vožnji slupao, a u pitanju je žuto-zeleni BMW M4 od 510 konjskih snaga, vredan čak 120.000 evra!

Prema pisanjima medija sceni su prisustvovali brojni prolaznici koji su videli kako je mladi influenser izgubio kontrolu nad ovom mašinom, te se pri velikoj brzini zakucao u banderu. Na sreću, niko nije povređen, ali je šteta na automobilu paprena.

Saobraćajna policija je odmah posle nezgode izašla na mesto udesa i napravila zapisnik, a u kompaniji “BMW Srbija” potvrdili su za “Blic” da je došlo do saobraćajne nezgode na njihovom izdatom automobilu BMW M4.

– Vozilo je izdato potencijalnom klijentu na test vožnju i imao je sudar. Mi smo kao kompanija, čim su vozila stigla u Srbiju, predstavili gde se ti automobili voze brzo i bezbedno, a ukoliko neko nema iskustva sa tako jakim automobilom, u saradnji sa ‘Navakom’ je pokrenuta škola sportske vožnje na M3 i M4 automobilima sa sertifikovanim BMW instruktorom – ističu iz pomenute kompanije.

Pomenuti medij prenosi i da u poslednje vreme automobilske kompanije svoje najnovije i najbrže modele sve češće izdaju na “testiranje” influenserima sa društvenih mreža koji imaju više od 100.000 pratilaca i na taj način, navodno, promovišu svoja vozila, zbog čega su se i u časopisu “Vrele gume” osvrnuli na ovaj saobraćajni incident objasnivši i nešto više o uništenom automobilu.

Ipak, u “BMW Srbija” ističu da ne izdaju svoja test vozila influenserima sa društvenih mreža zbog promocije, ali i dodaju da nije prvi put da se događaju nezgode prilikom testiranja automobila.

– Ne ulazimo u to da li je potencijalni klijent i influenser sa društvenih mreža. Vozilo je kasko osigurano, a vozač treba da plati samo 10 odsto od štete na automobilu. Inače, ovo nije prvi put da se događaju nezgode prilikom testiranja naših vozila. Dešavalo se da izdamo vozilo i automobilskim medijskim kućama na testiranja, pa ga udare, očešu, ogrebu čak i prilikom isparkiravanja – rekli su.

Na Jutjub kanalima nekoliko influensera pojavio se video uništenog BMW-a, kao i na stranicama koji objavljuju skupocene automobile.