fbpx
4 C
Belgrade
28.11.2022
Naslovna Auto-moto FOTOGRAFIJA IZ KOLA ZABRINULA MAJKU: Dosađivala mužu zbog bezbednosti bebe i tako...

FOTOGRAFIJA IZ KOLA ZABRINULA MAJKU: Dosađivala mužu zbog bezbednosti bebe i tako joj spasila život! (FOTO)

Mame, nikada ne bi smele da se osećaju loše što "zvocaju" porodici i prijateljima, iako im se često to prebacuje.

printscreen/facebook.com/Rebecca Tafaro Boyer

Mame, nikad, baš nikad, ne bi smele da se osećaju loše što “zvocaju” porodici i prijateljima, iako im se često to prebacuje.

Međutim, upravo je zvocanje jedne mame pomoglo da joj sin ostane živ u toku saobraćajne nesreće.

Mama po imenu Rebeka Tafaro Bojer podelila je na Fejsbuku slike automobila nakon sudara u toku kojeg su u kolima bili njen muž i dete.

– Dragi prijatelji, moram da podelim sa vama jedno upozorenje zbog kojeg su mi članovi porodice više puta rekli da bespotrebno zvocam. Ovo je bio moj prvi dan na poslu nakon porodiljskog i muž mi je poslao sliku našeg sina. Krenuo je sa njim kolima do grada da pozavršava neke poslove i poslao mi sliku – piše ona na Fejsbuku.

Kako dalje priča, upozorila ga je na vrućinu u kolima, ali i na činjenicu da kopča na sigurnosnom sedištu nije dovoljno zategnuta, budući da bi morala da bude u nivou bradavica mališana.

– Pošto zna svog muža, sigurna sam da je prevrnuo očima, a tek onda zategao kopču – piše ona.

I onda, svega par minuta posle te rzamene, desio se udes.

– Dejvid nije imao vremena da zakoči, to je moglo da se desi svakome. Međutim, moj sin je bio tako dobro pritegnut u sedištu da se u vreme nesreće nije čak ni probudio. Dejvid ga je odmah odveo u bolnicu gde su potvrdili da mu nije ništa. Dejvid je, s druge strane, slomio stopalo. Međutim, ono što je ovde najvažnije jeste činjenica da dete nije povređeno jer sam ja progovorila iako mi stalno gunđaju da previše zvocam. Ne smem ni da pomislim kakav je ishod mogao da bude da je kopča ostala tako labava – zaključuje ova mama u Fejsbuk statusu koji je postao viralan.