NAJBRŽI NA SVETU: U ovom taksiju bi svi voleli da se voze! (FOTO)

Taksi
Pixabay.com

U želji da budu konkurentni, taksi prevoznici širom Evrope posežu za ekstremnim marketinškim merama, a poslednja u nizu uključuje Lamborgini.

 

Kompanije “Handsome Cabs” iz Linkolna u Velikoj Britaniji će tako kroz nekoliko nedelja u svoju flotu uvrstiti Lamborginijev bolid. Iako se radi o kupeu s dva sedišta koji baš i nije pojam komfora, ovakav potez je naišao na odobravanje javnosti, a interes za taksi usluge je zasigurno skočio. 

Zaboravite na neugledne bele limuzine, Lamborginijeva zver je definitivno prvi izbor usluge plaćenog prevoza i verovatno jedini način da se ikada provozate u bolidu ovakvog kalibra. Automobil će biti u ponudi standardnog taksi prevoza, a nudiće se i za iznajmljivanje povodom specijalnih prilika kao što su venčanja i maturske zabave, javlja britanski Sun. 

Mislili smo da će to biti nešto sasvim novo. Ideja je stara oko godinu dana i od tada radimo na njenoj realizaciji. To će nam pomoći da se istaknemo u konkurenciji. Pretpostavljam da će uslugu prevoza u Lamborginiju najčešće koristiti učenici za maturske zabave, ali i poslovni ljudi koji idu na sastanke – rekao je Džon Bišop, šef kompanije.

Srebrni “Huracan” je sposoban da ubrza do 100 km/h za 3,2 sekundi, a maksimalna brzina je preko 325 km/h. Košta oko 200.000 evra. 

Cena usluge zasad nije formirana, a Lamborgini će na prvi zadatak izaći za nešto više od mesec dana.