NAJSKUPLJA VOŽNJA IKADA: Slupao Bugati od dva miliona dolara, evo koliko košta popravka (VIDEO)

Iako se radi o lakšoj nezgodi u kojoj je oštećen prednji blatobran, cena popravke je astronomska.

printscreen/youtube.com/5 ACTS

Komičar i glumac Trejsi Morgan razbio je svoj beli Bugati Vejron Grand Sport petnaestak minuta nakon što je za auto iskeširao oko dva miliona dolara. Nesreća se dogodila na Menhetnu kad se na semaforu sudario sa srebrnom Hondom CR-V.

Na snimcima koje su se pojavile na društvenim mrežama Morgan je vidno uzbuđen napao vozačicu Honde. Ako mislite da je reakcija bila preoštra, posebno jer su automobili neznatno oštećeni, stvari postaju jasnije kada se uzme u obzir i tip automobila. Kako analizira magazin The Blast, skupoceni Bugatti je nakon nezgode u startu izgubio oko 200.000 dolara, odnosno bar 10 odsto svoje vrednosti. Učešće u nesreći je mrlja u dosijeu automobila koja kod ovakvih vozila osetno ruši cenu.

Da stvar bude gora, iako je vozačica Honde skrivila nesreću, njena polisa osiguranja neće moći da pokrije ni cenu popravke Bugattija. Prema dostupnim informacijama, popravka Bugattija vlasniku će izbiti još bar 50.000 dolara. Poslednje glasine govore kako će Morgan prodati auto i pomiriti se s ogromnim gubitkom. Ako se taj scenario obistini, ispašće da je četvrt sata vožnje Bugattija platio oko pola miliona dolara.