Mnogi automehaničari se zgade kad otvore vrata mnogih automobila.

 

Na popularnoj Internet stranici Quora jedan od korisnika upitao je automehaničare šta misle o prljavim i neurednim enterijerima automobila i da li to utiče na njihov odnos prema mušterijama.

Odgovora je bilo dosta i svi su jednoglasno potvrdili da moramo da budemo mnogo čistiji.

Mene je strah da radim na superčistom autu jer će se onda primetiti i najmanja ogrebotina ili mrlja, ali svakako da ne želim ni da gledam tuđe smeće. No, naravno, to neće uticati na kvalitet usluge koju pružam – rekao je Rudi Džozef.

Tristan Hol nas za to vreme moli da samo zamislimo kako je uvijati se i puziti po silnoj prljavštini koju ostavljamo u našim vozilima.

Došao mi je pre neki dan Audi u kojem bukvalno nije moglo da se diše. Držao sam dah da se ne bih ugušio, nisam znao gde ću i šta ću od toliko pepela i pikavaca svuda po kolima – kaže on.

Jedan od korisnika je primetio i da su češće prljaviji luksuzni automobili od onih srednje klase. On kaže da mu se često gadi kad vide kako se ljudi ponašaju prema svojim četvorotočkašima.

Audi, Rover, Jaguar, Leksus, ne možete ni da zamislite koliko sam omota od hrane, parčića hrane i prosutih pića video. Uvek se pitam kako tim ljudima izgleda kuća – razmišlja ovaj mehaničar.

Zajednički zaključak svih njih jeste da će oni obaviti svoj posao najbolje moguće, ali da takođe apeluju na sve vozače da redovno čiste svoje automobile i da ne ostavljaju smeće u njima.