NEČUJNO SLETANJE: Kolima UDARIO u krov kuće, a REAKCIJA vlasnika zaprepastila je Ameriku! (FOTO)

Kuća
print screen/twitter.com/Carlos Saucedo

Stanovnici rezidencijalne četvrti u kalifornijskom Hejvordu bili su svedoci neobične saobraćajne nezgode. Vozač Honde Sivik je najpre izgubio kontrolu nad svojim vozilom, a potom sleteo na krov jedne od vila. Vlasnik kuće nije primetio šta se dogodilo na krovu, već je ujutru najnormalnije otišao na posao.

 

Vozač je najpre izgubio kontrolu nad automobililom, izleteo sa kolovoza, udario u stubove pored puta, koji su ga “katapultirali” na krov kuće. U ovoj neobičnoj saobraćajnoj nezgodi oštećen je krov i zid kuće.

Incident se dogodio proteklog utorka, oko 2 sata posle ponoći. Vlasnici kuće su spavali u sobi i ništa nisu čuli. Erl Mouri i njegova supruga nisu bili ni svesni šta se dogodilo, a tek sutradan su saznali za ovaj neobičan incident. Zanimljivo je da vlasnici kuće nisu primetili ništa čudno ni ujutru, jer je Honda bukvalno preletela dvorište i završila na krovu, ne oštetivši travnjak.

Vozač je napustio mesto nesreće, a nadležni će morati da utvrde sve relevantne detalje od trenutka kada se nezgoda dogodila do momenta prijave. Mouri ističe, da je najvažnije da niko nije povređen, ali da očekuje da osiguravajuća kompanija plati nastalu štetu.