NEVIĐENI STADIJUM PIJANSTVA: Iz kola joj štrčalo drvo, ona nije ni primetila (VIDEO)

Drvo u kolima
Facebook/Roselle Police Department

U saveznoj državi Ilinois dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda, u kojoj na sreću niko nije stradao - osim jednog drveta.

 

Policija iz gradića Rozel zaustavila je i privela pijanu ženu iz čijeg automobila je štrčalo stablo u koje je udarila kada je izgubila kontorlu nad vozilom.

Iako su se u trenutku nesreće na autu aktivirali vazdušni jastuci a prednji deo teško oštećen, ona je nastavila da vozi sa iščupanim drvetom kao da se ništa nije dogodilo.

Automobil sa neobičnim “ukrasom” na hladnjaku privukao je pažnju policajca koji je patrolirao putem. Kada je zaustavio vozilo ustanovio je da je Merien Kristi (54) u drvo udarila u susednom gradu, Šaumburgu, ali da se ne seća tačno gde.

 

Nakon što je obavio alko-test i utvrdio da je upravljala automobilom pijana, policajac ju je priveo i optužio za vožnju pod dejstvom alkohola.

Policija je fotografije i video objavila na svojoj Facebook stranici, navodeći da se incident dogodio u februaru, uz apel vozačima da ne voze ako su pre toga konzumirali alkohol: