Nezgoda na reviji prestižnih automobila: Vozač stisnuo gas, saputnik ispao iz vozila (VIDEO)

Snimak sa jednog okupljanja ljubitelja BMW automobila u Velikoj Britaniji pokazuje da ljudska glupost nema granice. A lako može da bude i pogibeljna.

Foto: screenshot/twitter.com/Paul Cowland

Ekipa koja je na skup došla u BMW-u M4 Cabrio u odlasku sa ovog događaja nije se proslavila. Naime, dvojica putnika sa zadnje klupe odlučili su da se umesto na sedištima voze na zadnjem delu karoserije automobila.

U jednom trenutku vozač nemačkog kabrioleta stisnuo je gas, ne obazirući se na činjenicu da saputnici nisu na svojim sedištima. Jedan od njih nije uspeo da se uhvati za prednji naslon tokom ubrzanja, zbog čega je skliznuo sa karoserije automobila, pao na put, i kao što se vidi na snimku udario glavom o asfalt.

Iako je putnik gotovo odmah ustao, to ne znači da se nije povredio, ali snimak je kratak pa se ne vidi šta je dalje bilo. Ostaje nada da je muškarac iz ovoga incidenta izašao bez ozbiljnijih povreda.

Ovakvi skupovi privlače mnoštvo posmatrača, zbog čega vlasnici snažnih automobila žele da iskoriste situaciju kako bi se pokazali pred publikom.

Ovog puta je vozač je “izgubio” saputnika. Ipak, posledice incidenta trebalo bi da mu ostanu u sećanju i da ohlade njegov entuzijazam kako ne bi ponovio sličnu glupost.