Ovo je najskuplji automobil, a izložen je na Novosadskom sajmu

Novosadski sajam po prvi put u terminu jesenjih specijalizovanih sajmova lova, ribolova, sporta, hortikulture, šumarstva i konjarstva organizuje i sajam automobilizma na kome posetioci Sajma mogu da vide modele nekoliko najpoznatijih svetskih marki automobila.

Najskuplji automobil izložen na Novosadskom sajmu je “mercedes” S 350 BT 4ML čija je cena 120.000 evra, a iz mercedesovog programa izloženi su automobili iz GLA i C klase, kao i standardni program iz A, S i ML klase.

Svi zainteresovani imaju priliku da po najpovoljnijim uslovima dođu do automobila E i M klase iz mercedesovog programa, a uz pomoć atraktivne akcije koju tokom Sajma organizuje NBG Leasing, a u okviru koje je vozila E i M klase moguće kupiti na lizing uz kamatnu stopu od samo 2,8 odsto.

Na Sajmu automobilizma, u Hali “Master”, uz brojne premijere, ekskluzivne modele najpoznatijih svetskih marki automobila, izloženi su i automobili proizvedeni početkom 20. veka i to u okviru prezentacije Auto-moto kluba “Veteran” koji je publici između ostalih predstavio “Willys Knight 70A Roadster” – najstariji automobil izložen na Sajmu je proizveden davne 1927. godine.

Na novosadskom sajmu danas je tradicionalni “porodični dan”, u okviru kog cela porodica sa decom do 16 godina može da poseti sajmove sa jednom kupljenom ulaznicom koja košta 300 dinara.