POČEO SAJAM AUTOMOBILA: Evo šta sve možete da vidite u narednih sedam dana

Sajam automobila
Dnevno.rs/Nebojša Marković

Sajam automobila DDOR BG Car Show i 10, biće održan od danas do 23. marta na Beogradskom sajmu.

 

Pojedinačne ulaznice su 300 dinara, grupne ulaznice staju 200 dinara, ulaz za đake i studente je 150, a cena parkinga 100 dinara. Dana 22. marta je “Family day” (Za roditelje sa decom do 16 godina) ulaznica je 500 dinara. 

Grupna poseta podrazumeva više od 20 posetilaca. 

Tokom sedam dana i u čak šest hala, posetioci će imati priliku da vide modele eminentnih proizvođačima automobila i motocikala, ekskluzivne novitete, poslednju “reč” dizajna i tehnike.

Biće zanimljivo videti i novitete u vezi sa alternativnim pogonskim rešenjima, hibride i koncepte na elektronski pogon. 

O bogatstvu i šarolikosti sajamske ponude govori i najava brojnih iznenađenja spremnih za ljubitelje motocikala na sajmu Motopassion, na koji se vraćaju neki renomirani brendovi.

Domaćoj javnosti, potencijalnim kupcima predstaviće se i kompletna ponuda u segmentu lakih privrednih vozila svih svetskih proizvođača koji posluju na domaćem tržištu, kao što su FIAT, GAZ, VW, Renault, Mercedes, Peugeot, Citroen, Opel…

Kad se kompletnoj sajamskoj ponudi putničkih automobila svih segmenata dodaju terenska vozila, motocikli, kvadovi, garažno-servisna oprema, rezervni delovi, proizvodi prateće industrije, tuning oprema, ali i osiguravajuća društva, strukovne organizacije, klubovi, udruženja… jasno je zbog čega ove sajmove ne treba propustiti.

Ali, to nije sve. Posetiocima će biti ponuđeni i brojni edukativni i zabavni sadržaji, takmičarske aktivnosti, test vožnje, nagradne igre i popusti! Naravno, uz neizbežne lepotice, kao šlag na sajamskoj torti odličnih automobila.